2022

Mosbacher Riesling Trocken VDP (ØKO)

Flere år i træk har anmelderne været helt oppe at ringe over kvaliteten i denne "basis" Riesling fra Georg Mosbacher, der er tør uden at være brutal og som i vores optik smager nøjagtig som sydtysk Riesling SKAL smage! Den er letdrikkelig og dog seriøs, og så kan den bruges i rigtig mange gastronomiske sammenhænge

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 125,00  DKK
 • Køb 12 og spar 125,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 140,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
160,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  5951.2022
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12
 8. Økologisk
  Økologisk
  Ja
 9. Primær Drue
  Primær Drue
 10. Stil
  Stil
  Frugtig & saftig

Om Georg Mosbacher Riesling Trocken VDP Pfalz

Flere år i træk har anmelderne været helt oppe at ringe over kvaliteten i denne basis Riesling fra Georg Mosbacher i Pfalz, der favner alle forholdene her i det sydlige Pfalz og derfor både er nem at nyde og spændende at gå på opdagelse i!

Høst og vinificering

Alle druerne kommer fra Mosbachers egne, økologisk dyrkede vinmarker tæt ved byen Deidesheim. Efter høst køres druerne omgående til vinhuset, hvor de presses til most. Mosten er derpå hældt på ståltank, hvor den både har gennemført en langsom gæring og nogle måneders lagring, før den er hældt på flaske det efterfølgende forår.

Aroma og smag

Den færdige vin er tør med en næsten parfumeret Riesling-næse af citrus og grapefrugt tilført et solrigt touch af bl.a. fersken og ananas samt et mineralske twist af knuste sten.

Smagen er saftig, frugtig, rank og koncentreret og holdes i balance af en perfekt afstemt og sprød syre, som dog opleves blødere end i de fleste Riesling-vine fra eksempelvis Mosel.

Serveringsforslag

Drik vinen som en luksuriøs aperitif eller til både ost, hvid fisk eller citronkylling, hvor frugten og syren til især sidstnævnte vil tilføje retten en saftig lethed og eksklusivitet. Prøv den også til blinis med stenbiderrogn, når sæsonen topper i februar og marts.

Vi anbefaler at nyde den ved 8-10 grader hver dag, året rundt!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mosbacher Riesling Trocken VDP (ØKO)
Din bedømmelse