Toppen af Mosbachers tørre riesling-hierarki indtages nådesløst af denne enkeltmarks G.G.-vin. fra Sabine Mosbachers kyndige hånd. Her får du hele pakken af fylde, intensitet, mineralitet og sågar kompleksitet i en vin, der har rundet sit første skarpe hjørne og dog først for alvor er ved at åbne for sit sande jeg.
Toppen af Mosbachers tørre riesling. Ungeheuer blev i 1829 klassificeret som en af få Großes Gewächs (Grand Cru) vinmarker i Pfalz. Fantastisk kompleks og mineralsk næse med pære, abrikos, ananas, mint og grønne urter.
I smagen fornemmes Ungeheuer vinmarkens sandede og basaltrige undergrund ved en fantastisk levende og mineralsk syre, en citrusfrugtig friskhed og den klassiske cremede frugt fra Pfalz. Vinmager Sabine Mosbacher laver vine i sublim balance, med et køligt snit i frugten, og vine som kan gemmes op til 20 år fra høståret.
Ungeheuer bør åbnes og iltes 2-3 dage før, for at få den fulde smagsoplevelse.