2014

Muga Prado Enea Gran Reserva

På lager
 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
Tilbudspris 549,00 DKK Normalpris 799,00 DKK

Mugas ultimative klassiker produceres kun i de bedste årgange, og i dén kategori finder man unægteligt 2014! Prado Enea består i dette år af 70% Tempranillo og sammenlagt 20% Garnacha, 10% Mazuelo og Graciano fra sydvendte skråninger i 550 meters højde, hvor den kalkrige lerbund samarbejder med den høje solindstråling om at give kompleksitet og frugtintensitet til druerne.

I vinhuset er vinen spontangæret og har derefter hvilet 12 måneder i amerikanske træbeholdere forfulgt af 36 måneder i primært franske men også amerikanske egetræsfade og minimum 36 måneder på flaske indden frigivelse.

Efter sådan en omgang er vinen da også drikkeklar, når den rammer markeden med sin elegant krydrede bouquet med solbær, kirsebær blommer og svesker, der møder champignon, mokka, tobak, vanilje og frisk muldjord. Samtidig er smagen saftig, viril og på sin vis slank - dog med en enorm intens kerne og en nærmest uendelig eftersmag i baghånden.

Prado Enea kan lagre mange år endnu og er et klasse-match til langtidsbraiseret vildt, grillet lammekrone eller intense svamperetter til efterårstid. Lagringspotentialet i Prado Enea er stort. Decanter kårede således Prado Enea som testvinder da de smagte årgang 2001 i 2021. De vurderede da også at drinking window var helt frem til 2031.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Muga
 2. Type
  Type
  Rødvin
 3. Varenr.
  Varenr.
  0104.2014
 4. Område
  Område
  RIOJA
 5. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 6. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13.5
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Muga Prado Enea Gran Reserva
Din bedømmelse