2018

Ontañón Crianza

På lager

Det rusker lidt i gummerne, når denne både saftige, frugtbårne og krydrede Crianza rammer munden. Hurra for det - så ved vi, det er en ægte Rioja!

  • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
  • Prisgaranti - vi matcher prisen
  • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
172,00 DKK
  • Køb 6 for 149,00 DKK pr styk og spar 13%
  • Køb 12 for 139,00 DKK pr styk og spar 19%

Det rusker lidt i gummerne, når denne både saftige, frugtbårne og krydrede Crianza rammer munden. Hurra for det - så ved vi, det er en ægte Rioja!

Ontañón Crianza er lavet på 90% Tempranillo og 10% Garnacha fra Ebro-flodens venstrebred i det østlige Rioja. I vinhuset er klaserne fuldt afstilkede, inden de knuste druer hældes til gæring. Derefter følger en 12 måneder lang modning på en blandede egetræsfade - franske som amerikanske, nye som gamle. Vinen er derefter hældt på flaske til yderligere et års modning inden frigivelse.


Med stor rigdom i duft og udgøres holdes den færdige vin af kraftfulde sorte, endnu friske kirsebær, ristede krydderier, crème fraiche og balsamico. Kakao
og træ-noter følger på tungen, mens eftersmagen især karakteriseres ved en rød og forbavsende ren og læskende frugtprofil, der hænger ved og giver mod
på mere. Dette er ikke en vinrevolution - blot et skoleeksempel i klassisk, veludført Rioja Crianza!

Servér Ontañón til flæskestegen, anden, lammekronen, ibérico-skinken eller vegetariske alternativer med masser af grill- og stegeskorpe.


2017 fik Guldmedalje/Médaille d'Or, Concours Mondial Bruxelles 2021

Specifikationer
ProducentOntanon
TypeRødvin
Varenr.0164.2018
OmrådeRIOJA
StørrelseAlm. flaske (75cl)
ØkologiskNej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ontañón Crianza
Din bedømmelse