2010

Ontañón Gran Reserva Rioja

På lager

Ontañón Gran Reserva er essensen af Spanien med sit rå temperament, varme humør og vidtstrakte historie!

Få flot original trækasse (OWC) med ved køb af seks flasker. 

4,2 stjerner - Vivino

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
Tilbudspris 209,00 DKK Normalpris 318,00 DKK

Denne kolossale og komplekse vin er således lavet på 85% Tempranillo og en smule Graciano, som dyrkes ved Ebro-flodens venstrebred i det østlige Rioja. De gamle marker har mange forskellige kvalitesgrader, hvoraf kun de allerbedste går til netop denne vin, som har lagret i hele 36 måneder på såvel amerikanske som franske egetræsfade inden den er hældt på flaske.

Her har den så hygget sig i yderligere 7 år (!) og udviklet et kæmpe spektrum af smagsnoter: Allerede i næsen udpringer en frembrusende oplevelse af kraftfulde sorte kirsebær, svesker, pibetobak, mørkristede krydderier, vanilje, trøffel, røg og balsamico.

Ligesom i Ontañóns reserva følger kakao og træ-noter på tungen - bare med større dybde og koncentration. Det hele mødes til sidst i eftersmagen og ringer ud i en tør, fyldig og stadig syrefrisk totaloplevelse, som hele tiden åbner nye sider af sig selv.

Denne vin stråler i sig selv, men skal den for alvor komme til sin ret, skal du have gang i simreretter, hvor kød, svampe, rodfrugter og krydderurter over tid har opbygget et bredt og komplekst smagsunivers i tråd med vinens. Nyd den inden for 20 år fra høståret, og servér ved 16-18 grader.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Ontanon
 2. Type
  Type
  Rødvin
 3. Varenr.
  Varenr.
  0167.2010
 4. Område
  Område
  RIOJA
 5. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 6. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13.5
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ontañón Gran Reserva Rioja
Din bedømmelse