2022

Philippe le Hardi Bourgogne Chardonnay Vieilles Vignes

Denne Chardonnay er både sprød og rig med diskret krydrede antydninger fra lagringen. Dens friskhed bringer består desuden i en mineralsk kant, der gør den komplet, harmonisk og all-round-venlig på frokostbordet.

3,9 - Vivino

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
269,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4770.2022
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 8. Primær Drue
  Primær Drue
 9. Stil
  Stil
  Frugtig & saftig

Det hvide visitkort fra Philippe le Hardi er en sprælsk og harmonisk Chardonnay fra 20+ år gamle vinstokke fra udvalgte marker i Bourgogne.

Vinificering

Vinen er i kælderen gæret på ståktanke og siden modnet på de fine gærrester med regelmæssig omrøring, hvilket giver denne vin en fantastisk fylde og glat rigdom, der er så vigtig for dens balance. 

Aroma og smag

I næsen er vinen delikat i sine noter af citrusblomster, saftige stenfrugter og friske æbler samt dertil antydninger af hasselnødder og sødmefulde krydderier fra lagringen.

På tungen mønstrer den en rank og let cremet tekstur og forfriskende syre. Afslutningen er livlig, delikat og komplet med en behagligt afrundet eftersmag, der smager af mere...

Serveringsforslag

Vi foreslår dig at nyde den til smørrebrødsfrokoster i forårs- eller sommersolen samt til lette pastaretter, f.eks. Spaghetti Cacio e Pepe. Prøv den også til mildere fortolkninger af hårde oste såsom vesterhav eller gruyère.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Philippe le Hardi Bourgogne Chardonnay Vieilles Vignes
Din bedømmelse