2019

Palliser Estate Pinot Noir

På lager
 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
Tilbudspris 229,00 DKK Normalpris 358,00 DKK

100% Pinot Noir fra små mængder af frugt fra nye Bourgogne-kloner sammensat med de gamle kloner (ca. 10 år) tilføjer en anderledes og meget spændende dimension til denne vin fra Palliser i Estate i det lille men altid kvalitetsgarante Martinborough.

Alle kloner blev vinificeret separat, og ved den endelige sammenstikning efter 12 måneder i nye og ældre franske egetræsfade, fremkom denne dejlige Pinot Noir. Den endelige vin har en dejlig klar farve med mørkerødt skær. Da flere vinmarker af forskellig alder er brugt i denne vin giver det et flot gennemsnit af smagsnuancer med lag af røde bær, boysenbær og lidt blommemarmelade.

Koncentreret og lidt sød frugt med en god frugtsyre giver god vægt, mens egetræet bidrager med en lidt krydret og ellers flot afdæmpet karakter.

5 stjerner/91 point - Ekstra Bladet, november 2020 Masser af hindbær i næsen. En flot ikke specielt koncentreret vin med masser af røde bær, især jordbær og ribs i smagen. Pæn intensitet og en let krydret afslutning. Imødekommende vellavet vin. 91.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Palliser
 2. Type
  Type
  Rødvin
 3. Varenr.
  Varenr.
  6024.2019
 4. Område
  Område
  MARTINBOROUGHUGH
 5. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 6. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Palliser Estate Pinot Noir
Din bedømmelse