Parxet Cava Brut

Du får meget for pengene i denne dejligt tørre og venligtsindede Cava, der både kan nydes som aperitif, til klassiske forretter og snacks.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
150,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0575.NV
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  11.5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej

Flot, venligtsindet og harmonisk Cava lavet på de lokale druesorter Macabeo, Parellada og Pansa Blanca og vinificeret efter den klassiske metode fra Champagne.

Lys farve med et grønt strejf, meget aromatisk, frugtagtig og intens i smagen og med fine langvarige bobler.

Den er velegnet som aperitif men har også både smagen og fylden til at akkompagnere fisk/skaldyr, ost og charcuteri.

Anmeldelser og point

5 stjerner - Flaskehalsen:
"De klassiske spanske bobler går under betegnelsen Cava. Og hvis de også hedder ’brut’, så er de i den tørre udgave. Det er denne, der dog samtidig er relativt let i både smag og alkoholprocent, for den holder 11,5% i sin ret lyse kulør, der bliver toppet med et flot kridhvidt skum. Duften er god og fyldig, og der er en charmerende og fin smag i den. Boblerne er blide og tilstedeværende, uden at springe forvildede rundt i munden, og det betyder at den afdæmpede syre får lov at folde sig ud i god forening med den fyldige smag. Det er ret fint afstemt, men selvfølgelig er vi i den friske afdeling, hvis vi sammenligner med søde italienske Asti’er. Men der er flere bløde nuancer, end hvis vi taler de tørreste cava’er."

Top 10 - Ekstrabladet
"Én af de 10 bedste bobler til under 100 kr. i Ekstra Bladets artikel fra marts 2015: 'De 10 bedste bobler til under 100 kr.' 4 stjerner - Ekstra Bladet: Meget lys. Gærede toner i duften. Knastør, pærer, æbler og tørstof. Fine bobler og en mediumlang vedvarende eftersmag. - Thomas Rydberg, Ekstra Bladet"

4,5 / 6 stjerner - Berlingske Tidende
"Pæn og ren cava med citrus og syltet æble kun ganske let krydret. Sprød og syrlig mund. Feltets bedste cava, men også den dyreste. Fire og en halv stjerne." - Søren Frank, Berlingske Tidende

Anmeldelse i Mad & Bolig - match til nytårsmenuen
"Bagt torsk med estragon og hvidvinssauce': Cava med livlig mousse, aromatisk duft af sødmefuld frugt. Tør uden at snerpe og med en god mundfylde og en frisk citrussyre til slut. God balance." - Malene Smidt Hertz, Mad & Bolig

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Parxet Cava Brut
Din bedømmelse