2020

Pierre Paillard Coteaux Champenois Les Mignottes

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 829,00  DKK
 • Køb 12 og spar 829,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 929,00  DKK  12% pr. stk.
1 stk.
1.059,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  3954.2020
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Pinot Noir-druerne bag denne liflige og overraskende komplekse rødvin høster Pierre Paillard & co. med håndraft fra den 45 år gamle "Les Mignottes"-mark i Bouzy, der på sin stejle, sydvendte eksponering modtager masser af varme og lys for området. Det kommer der ikke meget frugt ud af - bare nok til ca. 2500 flasker. Den der er, sorteres til gengæld grundigt i både mark og vinhus, og vinen lagrer til sidst ca. 14 måneder i franske barriques inden aftapning.

Med denne perfekte kombination af terroir, mikroklima og know-how fra Pierre Paillard opnår vinen en enestående symbiose af elegance og rigdom. Vinen er slankere end sine burgundiske artsfæller men dermed ikke mindre stor og attraktiv med sin attraktive bouquet af syrlige kirsebær, tranebær og friske krydderurter. På tungen suppleres en let og helt finkornet tanninstruktur af en opkvikkende, mineralsk syre og en delikat, silkeblød struktur.

Servér denne elegantier til kødfulde kanapeer, charcuteri, stegte poussiner eller grillede grøntsagsretter. Vinen kan med lethed lagres 10 år hjemme i kælderen men kan også uden problem nydes nu. I sidste fald anbefaler vi dog at få åbnet for aromaen ved at ilte den på karaffel i ca. en time inden servering.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pierre Paillard Coteaux Champenois Les Mignottes
Din bedømmelse