2017

Pierre Paillard Champagne Mottelettes Blanc de Blanc

100% Chardonnay fra den sydvendte mark, "Mottelettes", der med sit høje indhold af kalk i jorden og sol på himlen leverer en fabelagtig fordeling mellem sitrende mineralitet, efterstræbelsesværdig præcision og uforlignelig renhed.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 779,00  DKK
 • Køb 12 og spar 779,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 869,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
998,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  3952.2017
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Om Pierre Pallard Champagne "Les Motelettes" Blanc de Blanc

Pierre Paillards Blanc de Blanc er lavet på 100% Chardonnay fra den sydvendte mark, Mottelettes, der med sit høje indhold af kalk i jorden og sol på himlen leverer en gunstig fordeling mellem sitrende mineralitet, efterstræbelsesværdig præcision og uforlignelig renhed.

Vinificering

Den unge vin er gæret og lagret på egetræsfade for dernæst at gennemgå andengæring i flasken. Her venter så hele 5 års yderligere modning på gærresterne (sur-latte), inden degorgering og den efterfølgende frigivelse.

Aroma og smag

Den lange proces efterlader både stor rigdom, kompleksitet og finesse, hvilket straks fornemmes i den helt fine, velafbalancerede mousse, der er for fin til at blive kaldt bobler og gør smagsoplevelsen delikat fra første tår.

Aromaen følger trop med en præcis og frisk næse, der rummer koncentreret og let flintet frugt foruden citron, nødder, brød og kridt.

Smagen er rund, fyldig, generøs og præcis med en frisk, sprød karakter, flot kompleksitet og en hele tiden ren og transparent, næsten subtil afslutning, der bliver ved med at udfolde nye sider af sig selv.

Serveringsforslag

Nyd denne top-seriøse Blanc de Blancs ved op til 12 graders og lad ellers bare nytåret komme med alt fra salte velkomstsnacks til friske østers, stegte kammuslinger, dampet pighvar i hvidvinssauce, salte oste eller lyst fjerkræ. Pierre Paillard er klar!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pierre Paillard Champagne Mottelettes Blanc de Blanc
Din bedømmelse