Champagne Pierre Paillard

"Wow! Of all the producers I have met and the wines I have tasted during my Champagne tour in April and this year, the cuvées from Champagne Pierre Paillard were among the most stunning." Med disse ord fra Wine Advocate's Stephan Reinhardt byder vi velkommen til ottende generation af Grand Cru-Champagne fra Bouzy i Montagne de Reims.

Læs mere nederst på siden.

pr. side
Vis som Gitter Liste

10 produkter

Faldende orden
pr. side

Om Pierre Paillard

Det er på den østlige side af dette famøse distrikt, det sker. Der, hvor markerne i overvejende grad skråner mod syd og derfor kalder på dyrkning af Pinot Noir, som står for 70% af det samlede, i øvrigt bæredygtigt dyrkede vinmarksareal. Således benytter Paillard-familien ingen herbicider og insekticider i arbejdet med jorden, der får sin næring fra egen økologiske kompost, som igen bidrager til landskabets naturlige biodiversitet snarere end at ødelægge den.

Det ligger næsten i sagens natur, at hverdagens arbejde i markerne foregår med håndkraft - ikke mindst høsten og den benhårde udvælgelse af de druer, der ligger til grund for de processen i vinhuset. Gæring og de(t) første år tilbringer vinene derefter på barriques og lagrer så årevis "sur-latte" i flasken, altså markant længere end det påkrævede for Réserve-champagne. Det kan i en grad smages i de ekstremt nuancerede, forfinede og dog smagsintense vine, der udviser en stor personlighed og ærlighed over for områdets særegne terroir.