Coudurier Jung

Nogle vil kalde Christine og David Coudurier-Jungs vine old-school med et moderne twist. Vi kalder dem rene, saftige og "hands off" med naturlig smag fra den usprøjtede jord, de kommer fra... og et fund til prisen, hvis man da kan sige den slags om Bourgogne!

Dette mikro-vinhus fra Beaune har kun lavet vin siden 2016, og alligevel er de begyndt at piple frem på små, charmerende serveringssteder i ind- og udland. I vores udvalg fra deres sortiment, kan du smage, hvorfor.

Læs mere om Coudurier-Jung nederst på siden.

Filtrer
pr. side
Vis som Gitter Liste

6 produkter

Faldende orden
pr. side

Miniature-producent med ærlige vine og ærlige hensigter

Coudurier-Jung er et lille projekt med store ambitioner fra ægteparret Christine Coudurier-Jung og David Coudurier. Deres ydmyg men til gengæld yderst charmerende faciliteter ligger inde i Beaune by, og i deres vine finder du altid kompleksitet, finesse og ærlighed med tryk på sidstnævnte.

I vinhuset gæres bruges det naturlige gær, og der tilsættes ingen sulfitter før lige inden aftapning.

År for år efterlever de desuden stadig flere af deres mål om at reducere deres miljøpåvirkning, herunder via bæredygtige metoder i vinmarkerne (ingen pesticider, f.eks.) samt at benytte alternative energikilder i forbindelse med produktionen.

Som det måske kan forventes af et vinhus med så relativt få år på bagen, går Coudurier-Jung ofte under radaren, men den tendens ser vi altså alt mulig grund til at ændre på: I vores øjne er Coudurier-Jung således et dejligt vinhus, der er på en kvalitetsmæssig rejse opad og som allerede nu er et must-try for Bourgogne-entusiaster med passion for ægthed og sjæl.