Domaine des Rabichattes

Respekten for håndværket, biodiversiteten og familiens stolte vintradition er intakt hos Domaines des Rabichattes, som på 7. generation viser de reneste og ærligste sider af Pouilly-Fumé.

Vis som Gitter Liste

4 produkter

Faldende orden
pr. side

 

200 km syd for Paris bølger markerne fra Domaine des Rabichattes sig langs Loire-flodens forløb i altid kvalitetsgarante Pouilly-Fumé. Her bliver de stolte traditioner i dag videreført på syvende generation af Vincent og Fabrice, der har som deres store passion at indkapsle domainets tre overordnet forskellige jordbundsforhold, som på hver deres måde kendetegner Domaine des Rabichattes' marker og derigennem deres udvalg af eminente vine.

Domainet råder således over 23 hektar i tre forskellige appellationer, hvor arbejdet med Sauvignon Blanc samt tre øvrige druesorter giver en portefølje på i alt 8 forskellige vine. Fælles for dem alle er en sprød og mineralsk profil indhyllet i en fantastisk renhed, der kan føres tilbage til deres kompromisløse arbejde for at sikre sig de sundest tænkelige druer i markerne. Og nu vi er ved dem:

Siden 2010 (ca.) har Domaine des Rabichatte helt undgået pesticider og øvrige kemiske ukrudtsmidler, og fra 2023-årgangen er alle deres vine økologisk certificeret.