Barale Fratelli

Traditionalist eller bare eksperter i at skabe vinene i markerne frem for i vinhuset?

- Hos Barale får du saftige, økologiske Piemonte-vine, der taler ærligt med den dialekt, jorden har givet dem uden at koncentrere sig om, hvad de andre mener og uden at skjule sig bag store mængder af fad!

Læs mere om Aziende Agricola Fratelli Barale nederst på siden...

Vis som Gitter Liste

9 produkter

Faldende orden
pr. side

Økologisk og transparent fra hjertet af Barolo

Azienda Agricola Fratelli Barale er grundlagt i 1870 af Francesco Barale, der dengang allerede ejede parceller på Barolo-vinmarkerne Castellero, Preda, Bussia og Costa di Rose.
Det er fra disse historiske områder og marker, produktionen af de velkendte Langhe-vine og Barolo tog sin begyndelse, og Barale har dermed været med hele vejen.

Med historien in mente har generationerne gået deres gang. Drivkraften bag vinhuset med de prestige-tunge vinmarker udgøres i dag af oldebarnet Sergio Barale og hans to døtre, som med det ene ben dybt plantet i fortiden formår at holde blikket fast rettet fremad mod udviklingen i resten af verden. De 20 hektar af idylliske bakker dyrkers i dag økologisk, og familien Barale bor stadig i det oprindelige familiehus i Barolo by. Her formår de med deres nutidige viden om vinteknik at forene dette med områdets og familiens lange traditioner i overbevisende stil.