Barale Fratelli

Traditionalist eller bare ekspert i at skabe vinene i markerne frem for i vinhuset?

- År for år synes vinene fra Barale renere, dybere og mere terroir-drevne end det foregående. Måske fordi alle marker efterhånden er ved at have gennemgået konvertering til økologi eller måske bare fordi moden igen er svinget henimod den klassiske stil, Sergio Barale til alle tider har stået for at værne om. 


Læs mere om Aziende Agricola Fratelli Barale nederst på siden...

Vis som Gitter Liste

8 produkter

Faldende orden
pr. side

Økologisk og transparent fra hjertet af Barolo

Azienda Agricola Fratelli Barale er grundlagt i 1870 af Francesco Barale, der dengang allerede ejede parceller på Barolo-vinmarkerne Castellero, Preda, Bussia og Costa di Rose.
Det er fra disse historiske områder og marker, produktionen af de velkendte Langhe-vine og Barolo tog sin begyndelse, og Barale har dermed været med hele vejen.

Med historien in mente har generationerne gået deres gang. Drivkraften bag vinhuset med de prestige-tunge vinmarker udgøres i dag af oldebarnet Sergio Barale og hans to døtre, som med det ene ben dybt plantet i fortiden formår at holde blikket fast rettet fremad mod udviklingen i resten af verden. De 20 hektar af idylliske bakker dyrkers i dag økologisk, og familien Barale bor stadig i det oprindelige familiehus i Barolo by. Her formår de med deres nutidige viden om vinteknik at forene dette med områdets og familiens lange traditioner i overbevisende stil.

Citater:

"Sergio Barale and his team at Barale Fratelli knock it out of the ballpark with this terrific set of new wines. This is a truly beautiful group of new releases."

-  Robert Parker's Wine Advocate, august 2023

 

"Barale has come on strong in recent years."

- Antonio Galloni, Vinous, januar 2023