Palliser Estate Wines

På Palliser Estate inspirerer den barske skønhed af vindomsuste Cape Palliser til at skabe markante og stedtypiske vine med en eminent stolthed og nydelsesværdi. 

Den vilde natur tæmmes ikke men forvandles gennem håndværk og tålmodighed til noget endnu bedre, som skal opleves, smages og nydes i hyggelige rammer for at at give den bedste oplevelse.

Oplev prisvindende Pinot Noir, Chardonnays og Sauvignon Blanc, økologiske dyrket eller på vej dertil.

Oplev smukt udformet New Zealand-vin.

Oplev Palliser Estate...

Neil Martin fra The Wine Advocate om vinhuset:

"One of Martinborough's finest exponents, I think Palliser Estate deserve as much attention as the likes of Ata Rangi and Martinborough Vineyard because these wines deliver time and time again. Their Pencarrow range offers affordable entry-level wines that offer great value."

pr. side
Vis som Gitter Liste

10 produkter

Faldende orden
pr. side

Palliser Estate Wines blev etableret i 1989 efter sammenlægningen af to nabovingårde. Dermed kunne de øge produktionsmængden, hvilket i længden har resulteret i bedre kvalitet for pengene samt en mulighed for at gøre sig gældende internationalt.

I dag har de 32 hektar vinmarker i Martinborough, der på mange måneder ligner Bourgognes, dog med et tørrere og mere pålideligt klima og en noget mere jordnær hektarpris - til tydelig fornøjelse for os vinelskere.

I vores optik hører de til blandt de 10 bedste vingårde i New Zealand. Bedøm selv, om du er enig!