Yarra Yering Vineyard

Dr. Bailey Carrodus var manden bag vinene fra Yarra Yering. Han døde desværre i 2008, men var et stort ikon i Australsk vinbrug og regnes som en af verdens bedste vinmagere. Han beskrives ofte som excentrisk med filosofiske tanker omkring livet, mennesket og vin, og man siger at hans vine - med deres deres komplekse, anderledes og meget personlige stil - minder om ham.

Vinene er en passion. Han lavede dem for sin egen skyld, ikke for andres og slet ikke for vinjournalisternes. Dr. Bailey Carrodus plantede sine første vinstokke I 1969 i Yarra Valley, lidt øst for Melbourne, Victoria. Vinmarkerne dækker i dag omkring 40 hektar og er plantet til med cabernet sauvignon, cabernet franc, shiraz, malbec, merlot, petit verdot, pinot noir, semillon, viognier, marsanne, sangiovese, chardonnay, tinta cao, roriz og touriga nacional.

I dag er det Sarah Crowe der er vinmager, og hun fører den stolte tradition videre med samme filosofi som Dr. Bailey Carrodus, med enorm anerkendelse fra fx James Halliday og blandt andet kåret som Winery of the Year og Winemaker of the year flere gange!

Har man først hørt om og smagt disse "fine wines" fra Australien, kan de nemt blive vanedannende.

Filtrer
pr. side
Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side