2021

Raen Fort Ross Seaview Sea Field Vineyard Sonoma Coast

En på én gang kæmpe og sofistikeret Pinot Noir, der har brug for lidt tid i flasken og glasset. Får den dét, er det svært at øjne grænserne for dens potentiale...

98 point - James Suckling

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 1.139,00  DKK
 • Køb 12 og spar 1.139,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 1.279,00  DKK  12% pr. stk.
1 stk.
1.459,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  6971.2021
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
  SONOMA
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12,5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Om Raen Fort Ross Seaview Home Field Vineyard

Fra sin placering 3 kilometer fra kysten byder Home Field Vineyard i 300-400 meters højde på californisk lækkerhed krydret med havudsigt i det fjerne!

Pinot Noir-stokkene på marken har imidlertid ikke øjne, og derfor er det først og fremmest havets kølende indflydelse med tåge og kølige vinde, der giver en meget lang modningsperiode og fra deres perspektiv gør stedet til noget helt specielt.

Høst og vinificering

For at holde friskheden på sit maksimum er druerne høstet om natten ved lavest mulige temperatur. Efter flere sorteringsrunder i vinhuset, anvendes de hele klaser i gæringstankene, hvor den vilde gær omsætter mosten til vin. Lagringen fortsætter herefter i franske egetræsfade og aftappet uden filtrering.

Aroma og smag

Aromaen er dermed subtil og ekstremt kompleks på samme tid med initial duft af hvid the, rosenblade, knuste hindbær, appelsinskal og ler, der følges af sol-opvarmet muldjord, mos, granskov og sirlige krydderier på tungen.

Smagen er kraftfuld og elegant med finkornede tanniner, en perfekt harmoneret syre og en ekstremt silkeblød tekstur i eftersmagen.

Serveringsforslag

Vi anbefaler at servere vinen ved 13-14 grader og f.eks. i selskab med fjerkræ, vildt med svampesauce eller stegt foie gras.

Vinen kan under kølige forhold gemmes op til 15 år fra høståret.

Anmeldelser og point

98 point - James Suckling, november 2022

"Extremely aromatic with plums, crushed strawberries, rose flower, powdery dirt, before turning to cherries. Hints of flower stems. Perfumed. Full-bodied and very, very firm. Rather steely. Tight at the end. It opens beautifully in an hour or so. Drink after 2025."

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Raen Fort Ross Seaview Sea Field Vineyard Sonoma Coast
Din bedømmelse