Raza Shiraz/Malbec Reserve, Fairtrade

Krydret og imødekommende Fairtrade-rødvin lavet på en harmonisk kombination af 60% Shiraz og 40% Malbec, der dyrkes økologisk i Argentinas afsidesliggende og smukke Famatina Valley.

 

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 95,00 DKK
 • Køb 12 og spar 95,00 DKK  20% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 105,00 DKK  12% pr. stk.
1 stk.
119,00 DKK
På lager
Specifikationer
 1. Varenr.
  Varenr.
  8048.2020
 2. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 3. Primær Drue
  Primær Drue

Om Raza Shiraz/Malbec Reserve

Raza er ikke blot Argentinas største cooperativ. Det er er også de første i landet, der med mere end tomme ord har gjort noget for at forbedre vinavlernes løn- og og arbejdsforhold, og dermed smager denne krydrede og umiddelbare rødvin på 60% Shiraz og 40% Malbec også godt for samvittigheden. Druerne dyrkes desuden økologisk her i Argentinas afsidesliggende og smukke Famatina Valley.

Aroma og smag

I aromaen er der rød og mørk frugt - tænk kirsebær og brombær - drysset med krydderier, lakrids og afsluttet med et strejf vanilje.
På tungen følger oplevelsen trop i form af en fyldig krop og intens, frugtdomineret karisma indhyldet i en behagelig frugtsødme og afsluttet af en krydret varme til krop og sjæl.

Serveringsforslag

Med dét udgangspunkt er Raza et ideelt match til både ost, kød og peberfrugter på grillen. Prøv den også til tapasbræt med chorizo eller til simreretter i vinterhalvåret.

Vores forslag er, at du serverer den ved 15 og ikke højere end 18 grader, sådan ca. inden for 6-7 år fra høståret.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Raza Shiraz/Malbec Reserve, Fairtrade
Din bedømmelse