2022

Rebholz Riesling Trocken (ØKO)

Grapefrugt, pære og hvide stenfrugter står i kø i dette brag af en "entry level" Riesling, som hos næsten andre producenter ville være misundelige over at have længere oppe i deres sortiment!

92 point - James Suckling

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 199,00  DKK
 • Køb 12 og spar 199,00  DKK  23% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 225,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
259,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  5985.2022
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12
 8. Økologisk
  Økologisk
  Ja
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Om Ökonomierat Rebholz Riesling Trocken

Man skal altid måle et vinhus på dets visitkort, deres billigste vin i sortimentet, for det siger noget om stilen og den videre kvalitet. Så læs endelig videre og smag løs af Ökomierat Rebholz' Riesling Trocken: Vi garanterer, at mange producenter ville være stolte over at have så ren, rank og spændstig en Riesling som denne - også højere i deres sortiment...

Dyrkning og vinificering

Frugten bag vinen dyrker Rebholz på deres egne økologisk og biodynamisk dyrkede marker. Vinen er gæret på det vilde gær og hviler så i ståltanke indtil den aftappes uden foregående filtrering.

Aroma og smag

Når skruelåget åbnes, kræves en smule luft for smide sit let reduktive præg (pga. lavt brug af SO2), men så er der altså også viril og mineralsk riesling for alle pengene:

Citrusfrugterne og deres skaller står nærmest i kø for at komme først til næsebordene, inden ferskener, modne pærer, og også fornemmelsen af knust kalk og flintesten melder sig på banen. Det modne og det stringente er i konstant kamp, og den beskedne frugtsødme holdes i stramme tøjler af en frisk, ungdommelig og livlig syre, der giver en let prikken over hele tungen.

Serveringsforslag

Rebholz Riesling Trocken er således en oplagt vin at servere til sushi, stenbiderrogn, rimmet fisk og kolde retter med lyst fjerkræ eller skaldyr. Giv vinen lidt luft og den er også fantastisk som hyggevin, når temperaturen udenfor kalder på kølig hvidvin.

Anmeldelser og point

92 point - James Suckling, august 2023

"This may be an entry-level wine but it has wonderful yellow fruit aromas (think yellow apple and mirabelle as well as peach). On the light-footed palate this is juicy with stacks of citrusy freshness right through the uplifting finish. From young vines on sandstone and stony rotliegendes soil. From biodynamically grown grapes with Respekt certification. Drink now. Screw cap."

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rebholz Riesling Trocken (ØKO)
Din bedømmelse