Rey Fernando Manzanilla Dry Classic

  • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
  • Sommelierbetjening – vi guider dig
  • Gratis fragt - ved 1000 DKK
    50 DKK ved 750 DKK
    Afhent gratis i butik

Rey Fernando Manzanilla Dry Classic

Fra 169,00  DKK
  • Køb 12 og spar 169,00  DKK  23% pr. stk.
  • Køb 6 og spar 192,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
220,00  DKK
På lager
Specifikationer
  1. Producent
    Producent
  2. Type
    Type
    Hedvin
  3. Varenr.
    Varenr.
    0799.NV
  4. Land
    Land
    Spanien
  5. Område
    Område
  6. Størrelse
    Størrelse
    Alm. flaske (75cl)
  7. Alkohol procent
    Alkohol procent
    15
  8. Økologisk
    Økologisk
    Nej
Manzanilla produceret på 100% Palomino i området Sanlúcar de Barrameda. Det unikke terroir og lokale klima er her med til at give en mere tør og krydret sherry. Aromaen byder dermed både på modne og friske nuancer ristede nødder, tørret frugt, anis og gær. På tungen er vinen krydret og mineralsk med markante nuancer af rugbrød, stenfrugt, nødder og lime. Manzanillas komplekse smag er en fornem ledsager til f.eks. grillet lyst kød og fisk, kraftige supper, charcuteri og ikke mindst ost. Flaskens indhold bør drikkes indenfor en uge efter åbning og serveres ved 6-8 grader i hvidvinsglas. SPIS BEDRE - anmeldelse fra artiklen Verdens mest spændende vin: Duften er domineret af ristede nødder, tørret frugt, anis og gær. Smagen er intens, krydret og mineralsk med markante nuancer af rugbrød, stenfrugt, nødder og lime. Prøv Manzanillas komplekse smag til grillet lyst kød og fisk, kraftige supper, charcuteri og ikke mindst ost. Drik en Manzanilla sherry indenfor en uge efter åbning, opbevares koldt, og server ved 6-8 grader i hvidvinsglas. - Chefredaktør for SPIS BEDRE Chanet Deleuran, exam sommelier og vinanmelder, Februar 2013 Anmeldelse i gastro: Bodega Rey Fernando Castilla er et af de førende huse i Jerez, der ikke bare har gjort sig bemærket med deres sherry'er, men også producerer brandy, der både i kvalitet og pris distancerer sig betydeligt fra, hvad de fleste normalt forbinder med spansk brandy. Gylden og fyldig - temmelig meget tyngde og smagskompleksitet af en manzanilla. Tyngden gør, at den næsten er for kraftig til aperitifbrug (medmindre der serveres snacks eller småhapsere til) - der skal mad på bordet - eksempelvis fed, grillet fisk eller fjerkræ. - Jesper Uhrup Jensen, gastro, Februar 2012