2022

Rongopai Pinot Noir

Saftig, allround-agtig Marlborough Pinot Noir, der trods sin venlige pris smager umiskendeligt af Pinot Noir!

  • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
  • Sommelierbetjening – vi guider dig
  • Gratis fragt - ved 1000 DKK
    50 DKK ved 750 DKK
    Afhent gratis i butik
2022

Rongopai Pinot Noir

Fra 169,00  DKK
  • Køb 12 og spar 169,00  DKK  23% pr. stk.
  • Køb 6 og spar 189,00  DKK  14% pr. stk.
1 stk.
219,00  DKK
På lager
Specifikationer
  1. Producent
    Producent
  2. Type
    Type
    Rødvin
  3. Varenr.
    Varenr.
    6032.2022
  4. Land
    Land
    New Zealand
  5. Område
    Område
  6. Størrelse
    Størrelse
    Alm. flaske (75cl)
  7. Alkohol procent
    Alkohol procent
    12,5
  8. Økologisk
    Økologisk
    Nej
  9. Primær Drue
    Primær Drue
  10. Stil
    Stil
    Elegant & let

Rongopais "easy going" Pinot Noir er skøn og allround-agtig på en måde, der ikke skal misforstås. Samtidig smager den nemlig, som kun Pinot Noir kan smage, og dermed er den et ualmindeligt lovende skaberværk inden for sin prisklasse.

Vinificering

Druerne bag vinen stammer fra udvalgte vinmarker i Marlborough, der høstes ved optimal modenhed og i vinhuset gæres på klassisk manér i åbne gæringskar.

Efter en længere periode med forlænget udbkødning af smag og farve hældes den unge vin på en blanding af nye og gamle egetræsfade. Her lagrer den i 3-6 måneder inden det færdige blend og efterfølgende aftapning.

Aroma og smag

Fra glasset drages man nærmest ned mod vinens overflade af den ekstroverte Jordbær- og krydderiaromaer, der i baggrunden mødes mørke kirsebær, blid toast, kanel og frisk muldjord. På tungen er vinen blød, mediumfyldig, lys og saftig med en smigrende hindbærtone i den sødmefulde afslutning.

Serveringsforslag

Rongopai passer godt til en stegt svinemørbrad, svampetærte eller grillet aubergine med dertilhørende rodfrugter og champgignon. Eller til at nyde helt i sin egen ret på terrassen eller hvor det ellers måtte friste med et dejligt, friskt glas rødvin.

Vi anbefaler at servere den let nedkølet ved 15-17 grader inden for 5 år fra høståret.