2020

Sandhi Chardonnay Sta. Rita Hills

Ikke på lager

NY årgang af en nyklassiker hos Laudrup. Sandhi Chardonnay Sta. Rita Hills har vundet en række test i både Berlingske og Børsen, og slået bouggone vine der kostede det dobbelte.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 344,00 DKK
 • Køb 12 og spar 344,00 DKK  14% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 365,00 DKK  8% pr. stk.
1 stk.
398,00 DKK

Druerne kommer primært den nyanlagte Chardonnay-mark Riverfall, der strækker sig fra bunden af 'Memorious Vineyard' og ned til Santa Ynez River i den absolut vestligste og dermed køligste ende af denne i forvejen kystnære cool climate AVA.

Dermed kan du også være sikker på ikke at finde rester fra pesticider eller øvrige kemikalier i den sprudlende, ranke, mineralske men også kraftfulde vin, der er gæret på det naturlige gær i 500-liters egetræsfade (20% nye), hvor den er blevet liggende til lagring i 10 måneder efterfulgt af 6 måneder i tank.

I tanken har vinen haft således fået tid til at bundfæld de resterende gærrester og andre uønskede partikler på naturlig vis i stedet for at afhænge af grove, menneskelige filtreringsprocesser. I næsen mærkes resultatet af anstrengelserne som en mild eksplosion af østersskal, lime, hvide blomster, knuste sten, hasselnødder og mynte.

På tungen følger en intens, slank og meget mineralsk sitrende smag. Herefter vokser vinen i bredde og længde, hvorpå eftersmagen af stenfrugt, citrus, kalk, tørrede krydderier og pærer bygger på med fylde og rundhed uden nogensinde at overskygge den stringente rygrad og saftige profil. Vinen er et fantastisk match til f.eks. moules marinières, grillet hummer, bagt laks eller skindstegt hvid fisk med cremet sauce.

Hæld den lige en tur på karaffel i en times tid, inden du serverer den - endelig ikke koldere end 8-10 grader inden for 10-15 år fra høståret.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  6939.2020
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sandhi Chardonnay Sta. Rita Hills
Din bedømmelse