Pierre de Segonzacs VSOP Cognac er lavet på druer fra Cognacs fineste subregion, Grande Champagne.
Destilleringen gennemføres via to traditionelle pot stills, og den unge eau-de-vie fadlagres dernæst 7 år i forskellige kældre, hvor den bl.a. erhverver sin flotte kobberfarve.
Den færdige Cognac udmærker sig med en sød parfumeret duft af honning og nænsom æblefrugt. I smagen er den blød og mediumfyldig med noter af bl.a. karamel, bagte frugter og krydderier, der giver en oplevelse af sødme. Stadig er smagen i overjende grad frisk og delikat med en flot finish og en lang, behagelig eftersmag.
En stilfuld Cognac, der udfolder sig i sin egen ret efter måltidet eller til kaffen.
"To make the best Cognac, you have to grow the grapes, make the wine and distil it the best way. Then you watch it as it ages. In my cellars, there are Cognacs that were made by my father, my grandfather and my great-grandfather"
- Pierre Ferrand, grundlægger af Pierre de Segonzac.