2021

Shaw + Smith Sauvignon Blanc

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 185,00  DKK
 • Køb 12 og spar 185,00  DKK  23% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 210,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
240,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  9907.2021
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Ikonisk Sauvignon Blanc fra Australien! Adelaide Hills ligger højere, er mere vindeksponeret og derfor køligere end de omkringliggende Barossa Valley og McLaren Vale. Dermed opstår muligheden for at lave rank og flot hvidvin på en drue som Sauvignon Blanc, i dette tilfælde fra Shaw + Smiths parceller på Balhannah-, Woodside- og Lenswoodmarkerne. Som en sjældenhed for Australien er der tale om 100% håndhøstede druer.

I vinhuset foregår presningen nænsomt, og mosten er derpå koldgæret i ståltanke, hvor den er blevet liggende i yderligere et par måneder til en kort modning på gærresterne, der byder ind med lidt større fylde og kompleksitet. Derfra tappes den endelige vin direkte på flaske og undgår dermed iltkontakt gennem hele processen, hvormed den maksimal friskhed følger med hele vejen ned i flasken. Fantastisk aroma med beskedne noter af bl.a. passionsfrugt, gule æbler, brændenælder og asparges.

Smagen har mineraliteten og lidt af de urtede toner, man forbinder med Sancerre, men med en mild grad af mere gul og tropisk frugt fra de kølige bakker i Adelaide Hills. Alt i alt en Sauvignon Blanc på meget højt niveau, og dét til en pris langt under konkurrenterne. Vi anbefaler at nyde vinen i sin ungdom, hvor den ideelt serveres ved omkring de 8 grader, gerne i selskab med lys fisk, skaldyr, asparges og sprøde, syrlige salater.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Shaw + Smith Sauvignon Blanc
Din bedømmelse