2017

Silver Oak Cabernet Alexander Valley

På lager

En af USAs kult Cabernet-baserede vine. Alexander Valley er ikke topvinen, men den er rigtig lækker allerede nu fra frigivelse og kan derfor er et rigtig godt køb mens man venter på at Napa Valley er klar om 10 år.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
930,00 DKK
 • Køb 6 og spar 839,00 DKK  10% pr. stk.
 • Køb 12 og spar 765,00 DKK  18% pr. stk.

Silver Oaks Cabernet Sauvignon er en vellavet, fyldig og smukt balanceret klassisk californisk Cabernet, der er suppleret af 3,7% Merlot, 0,4% Petit Verdot, 0,3% Malbec og 0,1% Cabernet Franc fra egne marker i det relativt kølige Alexander Valley. De forskellige små cuvéer er vinificeret hver for sig med gæring i store egetræskar. Herefter blandes alle druetyper fra alle parceller og lagres så 24 måneder i amerikanske egetræsfade (40% nye). Til sidst har vinen hvilet ca. 20 måneder i flasken inden frigivelse.

Duften vælter op af glasset med nuancer af både friske blåbær, syltede brombær, sorte oliven, tobak, chokolade og vanilje. På tungen fremstår den overraskende elegant og blød - som fine dun, der blidt svøber sig om den kraftfulde smag af sød frugt, kakao, lavendel, lakrids og vanilje, der kan mærkes i lang tid bagefter. Med dette komplekse udtryk er Silver Oaks Cabernet Sauvignon fra Alexander Valley et prægtigt match til bedste kød og grøntsager fra grillen eller til fyldige gryderetter efteråret og vinteren over.

Vinen vil udvikle endnu større kompleksitet de næste 20 år i kælderen men rammer også nu en smuk balance. For at få det fulde udbytte anbefaler vi dog dekantering to timer før servering ved 14-16 grader.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Silver Oak
 2. Type
  Type
  Rødvin
 3. Varenr.
  Varenr.
  7110.2017
 4. Område
  Område
  CALIFORNIEN
 5. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 6. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13,5
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Silver Oak Cabernet Alexander Valley
Din bedømmelse