2018

Silver Oak Cabernet Alexander Valley

En af USAs kult Cabernet-baserede vine. Alexander Valley er ikke topvinen, men den er rigtig lækker allerede nu fra frigivelse og kan derfor er et rigtig godt køb mens man venter på at Napa Valley er klar om 10 år.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 935,00 DKK
 • Køb 12 og spar 935,00 DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 1.049,00 DKK  12% pr. stk.
1 stk.
1.198,00 DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  7110.2018
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13,5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Drue
  Drue

Silver Oaks Cabernet Sauvignon er en vellavet, fyldig og smukt balanceret klassisk californisk Cabernet, der er suppleret af 3,7% Merlot, 0,4% Petit Verdot, 0,3% Malbec og 0,1% Cabernet Franc fra egne marker i det relativt kølige Alexander Valley. De forskellige små cuvéer er vinificeret hver for sig med gæring i store egetræskar. Herefter blandes alle druetyper fra alle parceller og lagres så 24 måneder i amerikanske egetræsfade (40% nye). Til sidst har vinen hvilet ca. 20 måneder i flasken inden frigivelse.

Duften vælter op af glasset med nuancer af både friske blåbær, syltede brombær, sorte oliven, tobak, chokolade og vanilje. På tungen fremstår den overraskende elegant og blød - som fine dun, der blidt svøber sig om den kraftfulde smag af sød frugt, kakao, lavendel, lakrids og vanilje, der kan mærkes i lang tid bagefter. Med dette komplekse udtryk er Silver Oaks Cabernet Sauvignon fra Alexander Valley et prægtigt match til bedste kød og grøntsager fra grillen eller til fyldige gryderetter efteråret og vinteren over.

Vinen vil udvikle endnu større kompleksitet de næste 20 år i kælderen men rammer også nu en smuk balance. For at få det fulde udbytte anbefaler vi dog dekantering to timer før servering ved 14-16 grader.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Silver Oak Cabernet Alexander Valley
Din bedømmelse