2017

Silverado GEO Cabernet Napa Valley

Ærkeklassisk top Cabernet Sauvignon fra en Napa Valleys helt store og traditionsbårne vinhuse. 

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 700,00 DKK
 • Køb 6 og spar 700,00 DKK  25% pr. stk.
 • Køb 12 og spar 732,81 DKK  22% pr. stk.
1 stk.
938,00 DKK
Ikke på lager

Om Silverado GEO Cabernet Sauvignon

Geo er en ærkeklassisk Napa Cabernet Sauvignon fra den sydvestlige del af Silverados Mt. George Vineyard - hjemstedet for de første beplantninger af vinstokke i hele Coombsville! Stadig den dag i dag er Mt. George kendt for sin kvalitet, hvilket bl.a. skyldes den gamle vulkanske jordbund, der desuden har en særligt høj forekomst af lerjord og grus, hvilket er essentielt for den struktur og rankhed, der har skabt Napa Valleys ubetingede succes.

Vinificering

I vinhuset er mosten gæret i små ståltanke over 16 dage, og så har vinen ellers lagret 17 måneder i franske egetræsfade (55% nye) - i sagens natur af allerhøjeste kvalitet udvalgt fra Frankrigs ypperligste skove. I næsen er der dermed tale om en overdådigt storladen og harmonisk aroma, der sætter hele arsenalet af indtryk i spil: cedertræ, læder, vanilje og mokka fra fadet og ellers solbær, blommer, peber, tørrede urter og våde sten fra druer, terroir og hvad der ellers måtte spille ind.

Aroma og smag

Smagen er allerede i sin ungdom forunderligt forførende og kompleks med rankhed og fylde der markerer lag på lag af mørk frugt, friske krydderurter, trøffel og de mest finkornede tanniner, du kan drømme om. Dette er en endnu en af Napa Valleys helt store klassiske vine - holdt i en elegant struktur og med et lovende liv foran sig i kælderen.

Serveringsforslag

Vi anbefaler at dekantere vinen i en times tid, inden du serverer den - helst ved 15-17 grader i op til 25 år fra høståret.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  7087.2017
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14,8
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Silverado GEO Cabernet Napa Valley
Din bedømmelse