Smagekasser

Er du glad for vin, og kunne du tænke dig at udvide dit repertoire med nye, spændende smagsoplevelser? Så bør du helt sikkert tage et nærmere kig på vores store udvalg af smagekasser, der kombinerer flere typer vin i én og samme pakke. Du kan spare op til 40% på vin fra hele verden samtidig med, at du får udvidet din smagsoplevelse med nye og interessante bud på god vin.
 
På siden kan du danne dig et overblik over de tilgængelige kasser. Vi forhandler noget til enhver smag, og du kan derfor helt sikkert finde en spændende kombination, der passer til dine præferencer.

Vis som Gitter Liste

9 produkter

Faldende orden
pr. side

Vælg imellem et stort udvalg af smagekasser

Hos Laudrup Vin gør vi en dyd ud af at sammensætte de bedste kasser af vine, så du kan prøve nye, interessante smage. En del af vores kasser består af blandede vine, men langt de fleste kasser er delt op efter vintype eller druesort.

 • Rødvin smagekasse: Vi har flere forskellige bud på rødvin smagekasser, hvor du enten kan prøve flere forskellige rødvine eller udforske én bestemt drue. Derudover forhandler vi også kasser efter årstider, hvor du bl.a. kan finde vores efterårsbud på varm og lækker rødvin.
 • Hvidvin smagekasse: På siden her finder du flere gode kasser med hvidvin, der passer ideelt til kolde frokostbuffeter, fisk, skaldyr og oste. Med en hvidvin smagekasse ved hånden kan du overraske dine gæster med nye, spændende vine fra forskellige druesorter.
 • Rose smagekasse: Til den varme og tørstige sommersæson anbefaler vi en rose smagekasse, der sikrer dig et udvidet repertoire af lækker rosevin. Nyd den afkølet på picnic, på stranden eller hjemme på terrassen.
 • Andre smagekasser: Udover vinkasser forhandler vi også kasser med gin. Gin er alkohol tilsat enebær og stammer oprindeligt fra England. Med vores smagekasse får du lækker kvalitetsgin, så du kan nyde en god gin & tonic.
   
  Priserne på vores smagekasser varierer, men fælles for dem alle er, at du kan få meget mere vin for pengene, når du køber dem samlet i en kasse. I en vinpakke er prisen pr. vin markant lavere, og du kan derfor indhente et rigtig godt tilbud på lækre vine.
   
  Derudover forhandler vi også økologiske kasser for dig, der sætter pris på en bæredygtig vinoplevelse og er nysgerrig på, hvilke økologiske vine, der findes på markedet. Markedet for økologisk vin er under konstant udvikling, og du kan derfor glæde dig til en spændende og anderledes smagsoplevelse.

 

Derfor giver det mening at købe en hel kasse med vin

Vinkasserne giver dig et hav af fordele, især hvis du ikke er bleg for at prøve lidt forskelligt.

 • God vin til særlige lejligheder: En god løsning for dig, der måske netop står overfor en større middag eller familiefest. Du kan fx købe smagekasser med hvidvin til forretten og rødvin til hovedretten og på den måde få mest mulig vin for pengene. Derudover er det naturligvis festligt med en vinkasse til studentergildet eller bryllupsfesten, for med et blandet sortiment af vin kan du som vært være sikker på, at der er noget for enhver smag.
 • Udvid dit repertoire: Der er altid en god grund til at udvide dit vitrineskab eller vinkøleskab med ny og spændende vin i god kvalitet. Med færdigsammensatte kasser er du sikker på at få god vin, da vi selv omhyggeligt udvælger de forskellige vine. På den måde kan du altid have en vin klar, når både små og store sejre skal fejres i hverdage.
 • Giv det som gave: Kender du en ægte vinentusiast? Så kan en vinkasse være et godt bud på en oplagt gave. Med vores forskellige kategorier af smagekasser kan du nemt finde en, der passer til din modtager - eller måske endda overraske vedkommende med vores blandede smagekasser.
   

Inde på produktbeskrivelserne i de enkelte smagekasser kan du læse meget mere om de forskellige vine, deres druesort samt gode serveringsforslag. På den måde bliver det nemt og overskueligt at købe vin, selvom du handler over nettet. 

Har du brug for gode råd og vejledning?

Hos Laudrup Vin har vi et stort sortiment af forskellige vine. Uanset om du er på bar bund eller en vin connaisseur af den helt store, kan vi give dig gode tips til, hvilken kasse du vil få mest glæde af.
 
Inden dit køb bør du have følgende in mente:
 

 • Serveringsforslag: Vin bør først og fremmest vælges efter kontekst og servering. En hvidvin smagekasse egner sig helt perfekt til lækre og lette forretter, skaldyr, ostebord, salater og lignende, mens en dyb og varm rødvin vil passe god til kødretter og fransk mad. I de blandede smagekasser får du mulighed for at købe én kasse vin, der rækker til hele middagen.
 • Druesort og vintype: Måske har du allerede en favorit-druesort? I så fald må du holde øjne og ører åbne, for flere af vores vin smagekasser fås med bestemte sorter som fx vores Pinot Noir smagekasse. Omvendt kan du også få stor glæde af vores blandede vinkasser, hvor du får smagt flere sorter, som du måske ikke kendte i forvejen.
 • Prisklasse: På siden her finder du smagekasser i flere forskellige prisklasser, og vi kan derfor helt sikkert finde et match, der passer til dit budget. En smagekasse kan også være en god løsning for dig, der ønsker at spare penge på større vinkøb - køb fx smagekasser med op til 36 flasker vin.

 
Har du spørgsmål til nogle af vores vine? Eller er du på udkig efter vine til en bestemt servering? Hos Laudrup Vin står vi altid klar til at give dig professionel vejledning, så du er sikker på at købe en vin eller hel kasse, som du vil få stor glæde af. Vi tager udgangspunkt i dine behov og smagspræferencer, så du får de bedste oplevelser med vores kvalitetsvin.
 
Husk på, at vi blot har 1-3 leveringsdage på samtlige ordrer, så du hurtigt kan komme til at nyde din nyindkøbte vin. Derudover tilbyder vi altid fri fragt ved køb over 1000 kr. til brofaste øer i hele Danmark. De fleste af vores smagekasser fås dog inkl. fri fragt.