2017

Stift Göttweig Riesling Silberbichl

Pragtfuld vin og endnu et nådesløst bevis på, hvorfor Riesling er mindst lige så anvendt og anerkendt som Grüner Veltliner i denne del af Østrig!

Silberbichl er en klassisk østrigsk top-vinmark placeret på terrasse-inddelte skråninger, der ligger på begge sider af kommunegrænsen mellem Kremstal og Wachau. Jordbunden her er bl.a. fyldt med det særlige "glimmer-skifer", og forholdene er dermed ideelle til at skabe fuldmoden, dyb og mineralsk Riesling som denne!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 310,94  DKK
 • Køb 12 og spar 310,94  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 348,25  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
398,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  5875.2017
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13,5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue
Silberbichl er en klassisk østrigsk top-vinmark placeret på terrasse-inddelte skråninger, der krydser grænsen til Wachau. Jordbunden her er bl.a. fyldt med det særlige glimmer-skifer, og forholdene er dermed ideelle til at skabe fuldmoden, dyb og mineralsk Riesling. Efter vinificering og lagring i rustfri ståltanke står den færdige vin klar med ekspressive, helt rene, florale og frugtige noter: Blomster med fersken eller fersken med blomster. Dertil modne pærer, abrikos og gnister, som når to flintesten mødes i kamp - spækket med intenst liv og syrlighed samt med lang og dyb eftersmag. Riesling Silberbichl er den ideelle partner til stegt kylling og ferskvandsfisk men kan også komplimentere et væld af smagfulde retter med inspiration fra det kinesiske, indiske eller sågar mexicanske køkken. Nyd den nu eller lad den vente i op til 20 år, hvor den vil modnes med elskværdig ynde.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Stift Göttweig Riesling Silberbichl
Din bedømmelse