2022

Sylvain Debord Bourgogne Chardonnay

Citrusfrugter og ferske nødder balancerer perfekt med en subtil mineralitet og en livlig syrestruktur i denne utroligt friske og meget lidt fadprægede Bourgogne Blanc, som skiller sig ud fra mængden med sin ærlighed og charme.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 279,00  DKK
 • Køb 12 og spar 279,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 315,00  DKK  12% pr. stk.
1 stk.
359,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4505.2022
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12,5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Om Sylvain Debord Bourgogne Chardonnay

Sylvain Debords Bourgogne Blanc er en af de reneste og friskeste varianter, vi har af Chardonnay, som vel at mærke ikke er fra Chablis - og vel at mærke i en udformning, der holder sig tro mod Bourgognes kalkholdige terroirs fra primært Côte d'Or.

Vinificering

I kælderen lader Sylvain de vilde gærtyper fra de pesticidfri marker udføre arbejdet med at omdanne den spæde, friskpressede most til vin. Dernæst lagrer vinen i gamle, smagsneutrale fade, der har som deres altovervejende formål at tilhøje rundhed og dybde til smagen uden at den dermed bliver fed og decideret cremet.

Aroma og smag

På den måde kan Sylvain Debord byde Bourgogne Chardonnay byde velkommen til en utroligt frisk, ren og ærlig smagsoplevelse, som skiller sig ud fra mængden:

I næsen balancerer friske citroner, saftige gule æbler og pomelo perfekt med hints af og ferske nødder og en subtil mineralitet. På ganen og tungen er vinen fast og viril - igen med en med en utrolig frisk og ren smagsoplevelse som drivkraft med en subtilt cremet konsistens i den lidt underspillede eftersmag, der ikke desto mindre præsenterer en nydelig længde og charme.

Serveringsforslag

Den friske og ranke statur og friske natur gør denne vin til en ideel følgesvend med fisk og skaldyr, enten som middagsforret eller frokostservering. Og så er den jo en skøn apéritif til saltmandler og grønne oliven.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sylvain Debord Bourgogne Chardonnay
Din bedømmelse