NV

Terre di Sant'Alberto Prosecco Rosé

Rosé Prosecco fra idyllisk placerede Terre di Sant'Alberto.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 99,00  DKK
 • Køb 12 og spar 99,00  DKK  24% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 112,00  DKK  14% pr. stk.
1 stk.
130,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Terre di Sant'Alberto
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  5271.NV
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
  VALDOBBIADENE
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  11
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej

Om Terre di Sant'Alberto Prosecco Rosé

Sprød og bær-saftig Rosé Prosecco fra nogl af de allerbedste marker i den oprindelige, mest klassiske del af Prosecco-distriktet. Vinen er således lavet på ca. 85% af Prosecco-druen Glera og desuden 15% skinmacereret Pinot Noir, som med tilføjelsen af farve og sødmefulde rød bærsmag gør dette til en sand sommer-pleaser!

Vinificering

Hos Terre di Sant'Alberto håndplukkes druerne fra nogle af områdets ældste marker og køres så til vinhuset, hvor de vinificeres separat: Glera-druerne presses straks og gæres ved blot 18 grader for at bevare sine allermest blomstrede og rene aroma. Derimod får Pinot Noir-druerne lov at gære 5 dage ved 25 grader sammen med drueskallerne, som giver lyserød farve og frugtsmag, inden vinene blandes sammen.

Andengæringen foregår efter charmat-metoden på lukkede ståltanke, der giver den frisk, flot og helt rene frugtaroma, der har været afgørende for Proseccos drastisk øgede efterspørgsel i det seneste årti. Den færdige Prosecco tappes så på flaske under tryk, som skaber de karakteristiske bobler.

Aroma og smag

I glasset fremfører Prosecco Rosé en klar og diskret rosa farve, som afspejles i næsen af søde jordbær, hvide forårsblomster, modne æbler og friske citrusfrugter. På tungen opleves vinen halvtør, let, frisk og harmonisk med en rund og frugtig smag og eftersmag - ledsaget af de fine og dejligt livlige bobler, naturligvis.

Serveringsforslag

Denne Prosecco er skøn og sommerlig på egen hånd, når solen skinner og indholdet i glasset så gerne må være lyserødt. Men den kan meget mere end det: Tag eksempelvis skridtet videre fra den normale Aperol Spritz til en "Pink Elderflower Spritz" eller måske en "Rose 75" samt en hvilkensomhelst anden cocktail med mousserende vin pink style. Servér ved 6-8 grader!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Terre di Sant'Alberto Prosecco Rosé
Din bedømmelse