2021

Vacheron Sancerre Blanc (ØKO/BIO)

Biodynamisk, ultraklassisk og ren Sancerre i den generøse ende af spektret og med skønne anmeldelser hele vejen rundt! Faktisk er vores eneste problem med denne vin, at der ikke laves flere eksemplarer, end der gør.

Til gengæld har vi svært ved at forestille os et mere eksemplarisk udtryk af Sauvignon Blanc her fra dens hjemstavn.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 279,00 DKK
 • Køb 12 og spar 279,00 DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 289,00 DKK  19% pr. stk.
1 stk.
Tilbudspris 358,50 DKK Regulær pris 419,00 DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4601.2021
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 8. Økologisk
  Økologisk
  Ja
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Biodynamisk, elegant og ultra klassisk Sancerre med skønne anmeldelser hele vejen rundt! Sauvignon Blanc-druerne kommer fra et udvalg af Vacherons flint- og sandstenholdige marker, hvor det hårde arbejde finder sted ved håndkraft året rundt.

Gæringen og de efterfølgende 8 måneders lagring er foregået på rustfri ståltanke, hvormed den færdige vin bevarer den optimale sprødhed og frugtdrevne, friske profil som kun Sauvignon Blanc i dette hjørne af Loire kan opnå. Flot aromatisk næse domineret af hvide forårsblomster, frisk citronsaft, honningmelon, gule æbler, grape og stikkelsbær. På tungen let og frisk med en elegance og stor, frugtig smagsintensitet, der holdes i et rankt og mineralsk greb.

Vinens høje syreinfhold gør den desuden til et oplagt match til alt godt fra havet, f.eks. østers, skaldyr og stenbiderrøgn samt til sprøde sommer-salater vendt i olivenolie og frisk citronsaft. Domaine Vacherons standard Sancerre er facitlisten på, hvor flotte vine man kan lave i området. Servér ved 7-9 grader inden for de næste 4-5 år

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Vacheron Sancerre Blanc (ØKO/BIO)
Din bedømmelse