2020

Vacheron Sancerre Les Romains AOC (ØKO/BIO)

Udsolgt

100% Sauvignon Blanc fra den kendte Les Romains-vinmark, hvor jordens høje forekomst af flint absorberer sollyset og skaber et af de varmere terroirs i Vacherons portefølje.

Kombineret med Vacherons kompromisløs mark-pleje og lagring på gamle fade udmønter det sig i en vin med forrygende kompleksitet, dog stadig på en sñitrende mineralsk bund, der emmer af Sancerre!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
498,00 DKK
 • Køb 6 og spar 479,00 DKK  4% pr. stk.
 • Køb 12 og spar 467,00 DKK  6% pr. stk.

100% Sauvignon Blanc fra den kendte Les Romains-vinmark, hvor jordens høje forkomst af flint absorberer sollyset og skaber et af de varmere terroirs Vacherons portefølje. Dermed opnåer druerne også stor intensitet, hvilket udmønter sig i denne forrygende komplekse, sødmefulde og stadig sitrende mineralske Sancerre!

Vinen er i vinhuset gæret med naturligt gær og har derefter lagret 10 måneder i store, gamle egetræsbeholdere. Op fra glasset vælter dermed en intens aroma med nuancer af hvide citrusblomster, solmodne citroner, honningmelon og karameliseret fersken. På tungen fortsætter vinen med at udvise en fantastiske indre energi, der gør den levende og fristende.

Smagen er pakket med nuancer af f.eks. gule æbler, pærer, salt, citrusfrugt og har en eftersmag domineret af en sprød syre og mineralitet. Les Romains kan med fordel gemmes i kælderen mange år frem, og vi anbefaler, at du i vinens ungdom giver den en times tid før servering ved 9-10 grader. Den er et flot match i selskab med f.eks. grillet laks, skaldyr, kylling og risotto.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Domaine Vacheron
 2. Type
  Type
  Hvidvin
 3. Varenr.
  Varenr.
  4604.2020
 4. Område
  Område
  LOIRE
 5. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 6. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12
 7. Økologisk
  Økologisk
  Ja
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Vacheron Sancerre Les Romains AOC (ØKO/BIO)
Din bedømmelse