2021

Van Volxem Alte Reben Riesling

Denne tørre, intense og uhyre præcise Riesling kommer fra særligt udvalgte, gamle vinstokke, der dyrkes uden brug af pesticider langs Saar-floden. Vinen er et skridt op af rangstigen ift. Van Volxems Saar Riesling, og tak for det!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 249,00  DKK
 • Køb 12 og spar 249,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 279,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
319,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  5974.2021
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue
 10. Stil
  Stil
  Kraftig & fyldig

De gamle vinstokke bag den tørre Alte Reben Riesling dyrkes beundringsværdigt kompromisløst - i øvrigt efter økologiske forskrifter – og er i vinhuset naturgæret i ståltanke, hvor den har fortsat sin uforstyrrede tilværelse indtil aftapning den efterfølgende sommer.

Som alle Van Volxems vine er den ganske ufiltreret, hvilket kan vække overraskelse hos mange skeptikere. De har nemlig ikke en finger at sætte på dens fokuserede aroma og eksemplariske optræden!

Denne tørre, intense og uhyre præcise Riesling kommer fra særligt udvalgte, gamle stokke, der dyrkes uden brug af pesticider langs Mosels biflod Saar. Koncentrationen fra de gamle vinstokke fornemmes allerede i næsen, hvor aromaen bl.a. byder på moden citrusfrugt, kalk, mandel, forårsblomster og anis. På tungen er vinen i sublim balance mellem en fyldig og intens eksotisk frugt og en en præcis, vibrerende syre, der giver vinen en fornem struktur og understøtter dens store smagsintensitet. Indenfor de første 3-4 år fra høst kan vinen med fordel iltes på karaffel i et par timer før servering.

Nyd den da ved 8-10 grader til krydrede retter fra Thailand, Japan eller Latinamerika samt til grillede skaldyr, gris og sprøde salater.

UGENS BEDSTE VIN: 5 stjerner og 93 point - Ekstra Bladet, februar 2021

"Mineralsk næse. Koncentreret og knastør med citrus, æbler og flintede noter i smagen. Seriøs velbalanceret vin med en flot lang stringent afslutning. -Thomas Rydberg"

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Van Volxem Alte Reben Riesling
Din bedømmelse