2021

Van Volxem Schiefer Riesling Trocken

På lager

Van Volxems ”basis”-riesling er et trumfkort at hive op af lommen for alle, der vil byde på bundærlig, slank mineralsk Riesling af den tørre, Saar-finesserige slags. Schiefer Riesling smager både af limeskal, fersken, mynte, hvid peber og et skvæt hvedeøl, og dens ranke, saftige struktur gør den perfekt til mange anledninger, både til mad eller ganske foruden.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
178,00 DKK
 • Køb 6 og spar 149,00 DKK  16% pr. stk.
 • Køb 12 og spar 135,00 DKK  24% pr. stk.

Druerne bag Van Volxems Schiefer Riesling dyrkes uden brug af pesticider langs Mosels biflod Saar, og resultatet er noget af det mest veludførte, elegante og spændstige i sin prisklasse!

I både duft og smag dominerer livlige nuancer af bl.a. limeskal, fersken, mynte, hvid peber, hvedeøl, flintesten med begynende strejf af petroleum. Fornemmelsen af sødme er til stede, men teknisk set er Schiefer Riesling en tør vin, hvor den ranke syre og den friske, mineralske tekstur giver en smuk balance mellem det ulmende, komplekse og dog helt rene gennem hele eftersmagen.

Servér ved 8-10 grader, og nyd den til stenbiderrogn, sushi, østasiatiske karryretter eller til alt godt fra havet - gerne med et skvæt citron på toppen. 

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Van Volxem
 2. Type
  Type
  Hvidvin
 3. Varenr.
  Varenr.
  5969.2021
 4. Område
  Område
  SAAR
 5. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 6. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Van Volxem Schiefer Riesling Trocken
Din bedømmelse