2019

Viña Pedrosa Cepa Gavilán Crianza

På lager

Herlig Ribera del Duero! Nuancerne fra fadet er meget velintegrerede i det samlede billede, der illustreres af moden rød frugt, nyristet mokka, tobak og sødmefulde krydderier i flot balance.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
199,00 DKK
 • Køb 6 og spar 179,00 DKK  10% pr. stk.
 • Køb 12 og spar 155,00 DKK  22% pr. stk.

Fantastisk vin, der til en yderst fordelagtig pris udviser stor kraft, karaktér og finesse! Cepa Gavilán er lavet på 100% Tinta del País (Tempranillo) og har efter gæring i åbne gæringskar ligget 12 måneder på nye franske og amerikanske egetræsfade opfulgt af yderligere et års flaskelagring i vinhuset Nuancerne fra fadet er meget velintegrerede i det samlede billede, der illustreres af moden rød frugt, nyristet mokka, tobak og sødmefulde krydderier i flot balance.

En sammensat vin med styrke, og samtidig en ægte terroir-vin, som på flotteste vin afspejler Ribera del Dueros gunstige dyrkningsforhold og generelt høje niveau. Vi anbefaler, at vinen iltes ca. to timer før servering. Nyd den ved 14-16 grader i store Bordeaux-glas til lam, kalv og oksekød - eller som ledsager til den traditionelle danske julemiddag med andesteg.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Viña Pedrosa
 2. Type
  Type
  Rødvin
 3. Varenr.
  Varenr.
  0401.2019
 4. Område
  Område
  RIBERA DEL DUERO
 5. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 6. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14,5
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Viña Pedrosa Cepa Gavilán Crianza
Din bedømmelse