2020

Viña Pedrosa Cepa Gavilán Crianza

Herlig Ribera del Duero! Nuancerne fra fadet er meget velintegrerede i det samlede billede, der illustreres af moden rød frugt, nyristet mokka, tobak og sødmefulde krydderier i flot balance.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 129,00  DKK
 • Køb 6 og spar 129,00  DKK  35% pr. stk.
1 stk.
199,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0401.2020
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14,5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Fantastisk vin, der til en yderst fordelagtig pris udviser stor kraft, karaktér og finesse! Cepa Gavilán er lavet på 100% Tinta del País (Tempranillo) og har efter gæring i åbne gæringskar ligget 12 måneder på nye franske og amerikanske egetræsfade opfulgt af yderligere et års flaskelagring i vinhuset Nuancerne fra fadet er meget velintegrerede i det samlede billede, der illustreres af moden rød frugt, nyristet mokka, tobak og sødmefulde krydderier i flot balance.

En sammensat vin med styrke, og samtidig en ægte terroir-vin, som på flotteste vin afspejler Ribera del Dueros gunstige dyrkningsforhold og generelt høje niveau. Vi anbefaler, at vinen iltes ca. to timer før servering. Nyd den ved 14-16 grader i store Bordeaux-glas til lam, kalv og oksekød - eller som ledsager til den traditionelle danske julemiddag med andesteg.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Viña Pedrosa Cepa Gavilán Crianza
Din bedømmelse