2018

Viña Pedrosa La Navilla Reserva

Muskuløs og mørk enkeltmarks-Tempranillo lagret udelukkende på franske fade, så den taler ind i den revolutionerende stil, der var med til at bringe Ribera del Duero på verdenskortet 

4,2 - Vivino

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 359,00  DKK
 • Køb 12 og spar 359,00  DKK  24% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 399,00  DKK  16% pr. stk.
1 stk.
475,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0410.2018
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue
 10. Stil
  Stil
  Kraftig & fyldig

Den eksemplariske 'La Navilla' er et brag af en Reserva-vin lavet på 100% Tinta del País (Tempranillo). Druerne kommer fra 45 år gamle vinstokke, som vokser hele vejen rundt om vinhuset på marken 'La Navilla' - deraf vinens navn.

Vinificering

Den meget elegante stil, der i mange tilfælde præger vine fra Ribera del Duero, skyldes bl.a. en hyppigere brug af franske egetræsfade, end man f.eks. ser i Rioja. I vinhuset har denne vin således lagret 20 måneder i franske Allier-fade før det obligatoriske modningsår i flasken før lancering.

Aroma og smag

Resultatet er en Ribera, der hælder til en ren og moderne stil: En flot, intens purpurrød farve; i næsen en dybrød frugt, krydderier, mineraler og velintegreret træ. I munden er der igen meget frugt af bl.a. solbær samt silkebløde tanniner, en god syre og en mineralsk friskhed fra den kalkholdige jordbund og en god integration af egetræet, der især kommer til udtryk i den langlivede, dybe eftersmag.

Serveringsforslag

Vinen skal iltes i glasset, hvor den vil gøre sig sublimt til kraftfulde retter med masser af grønsager og kraftgivende kød - eksempelvis lam, and eller okse.

Anmeldelse og point

4,2 - Vivino

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Viña Pedrosa La Navilla Reserva
Din bedømmelse