2017

Viña Pedrosa Reserva

På lager

Lækker mørk Ribera del Duero. Dyb kirsebærrød far- ve med et lilla skær, der i næsen akkompagneres med lige så dybe toner af modne kirsebær, brombær, lakrids, kanel og tobak.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
459,00 DKK
 • Køb 6 og spar 365,00 DKK  20% pr. stk.
 • Køb 12 og spar 359,00 DKK  22% pr. stk.

Viña Pedrosas evigt fristende reserva er her i de nyere årgange lavet på 100% Tinta del País (Tempranillo) fra marker, der tårner sig op i 840 meters højde. Alt er høstet i hånden, og vinen har i kælderen tilbragt 24 måneder i en blanding mellem franske og amerikanske egetræsfade med minimum 12 måneders opfølgende flaskelagring. I glasset står vinen med en dyb kirsebærrød farve med et lilla skær, der i næsen akkompagneres med lige så dybe toner af modne kirsebær, brombær, lakrids, kanel og tobak. På tungen ledsages oplevelsen af en misundelsesværdig power med en saftig, god syre og kraftige tanniner, der taler for et langt liv i flasken.

Prikken over i'et kommer med den lange og behagelige eftersmag og dermed den nødvendige optakt til næste tår. Viña Pedrosa Reserva er en flot vin, der snildt kan tåle et par år eller 10 på langs før servering. Når dette sker, anbefaler vi at finde supplement i intense gryderetter med oksekød, lam eller vildt, mens det kødfri valg kunne indebære squash eller aubergine fra grillen. Servér ved 15-17 grader indtil 2030.

 

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Viña Pedrosa
 2. Type
  Type
  Rødvin
 3. Varenr.
  Varenr.
  0407.2017
 4. Område
  Område
  RIBERA DEL DUERO
 5. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 6. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13,5
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Viña Pedrosa Reserva
Din bedømmelse