2016

Villa Franz Riesling Kabinett

Charmerende, tidløs og elegant Riesling Kabinett fra Hattenheim i Rheingau.

4,0 - Vivino

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 119,00  DKK
 • Køb 12 og spar 119,00  DKK  26% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 129,00  DKK  19% pr. stk.
1 stk.
160,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Type
  Type
 2. Varenr.
  Varenr.
  5945.2016
 3. Land
  Land
 4. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 5. Alkohol procent
  Alkohol procent
  9
 6. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 7. Primær Drue
  Primær Drue
 8. Stil
  Stil
  Frugtig & saftig

Om Villa Franz Riesling Kabinett

En storetåslængde fra Rhinen ligger den charmerende lille 1920'er-perle 'Villa Franz', der i mange år har været det naturlige samlingspunkt for Ress-familien.

Da Stefan B. Ress i 2002 skulle lancere en helt ny vinserie, der lå hans hjerte meget nært, søgte han i sin hukommelse efter de oplevelser, der gjorde det samme. Han fandt ud af, at mange af hans bedste minder kom fra familiestunderne i Villa Franz, og han besluttede, at vinene skulle opkaldes i dens navn.

Denne halvtørre Villa Franz Riesling er dermed som hyldest til den elegante 1920'er-villa, og den gør, hvad den kan, for at være lige så charmerende og stilren som sin navnebror!

Vinificering

Druerne er 100% Rieslign fra Rheingau, og i vinhuset gærer vinen så i temperaturkontrollerede rustfri ståltanke. Dette giver mulighed for, at vinen bedst muligt kan bevare sin naturlige aroma og sin druetypiske friskhed, som det er så vigtigt for Riesling-druen.

Aroma og smag

I næsen fremviserviser Villa Franz dermed sin indsmigrende, frugtig og friske 'approach' i form af spæde citrusnoter, æbler og ferskner samt begyndende strejf af honning og petroleum samt mineralske 'hints' af sten og jern. På tungen er vinen rank, slank og saftig med en harmonisk balance mellem de 9 g restsukker, den spændstige syre og moderate alkohol. Eftersmagen er frugtbåren, behagelig og lækkert læskende fra start til slut.

Serveringsforslag

Servér Villa Franz nedkølet på terrassen i godt selskab, og nyd endnu et glas til maden - f.eks. smørrebrød med surt/sødt, salater indeholdende bær og/eller frisk frugt samt til indiske karryretter, thailandsk grøntsags-wok og mexicansk-inspirerede tacos.

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Villa Franz Riesling Kabinett
Din bedømmelse