- Varenr.WM003455
- ØkologiskNej
Forårsfornemmelser på Charlottenlund fort
Solen titter frem, blomsterne spirer i regnbuens farver, og luften emmer af nye begyndelser. Det fejrer vi med en stemningsfuld forårsaften med udsigt over Øresund, hvor maden og vinen står i forårets tegn.
Det skorter aldrig på mad, når Charlottenlund Forts køkkenchef folder sig ud, og maden savner heldigvis heller ikke kreativitet. Derfor har vi valgt at give ham frie hænder til – ud fra årstidens råvarer - at sammensætte en 4-retters forårsmenu lige efter hans hoved, alt imens vores sommelier og vinkonsulent David Ekberg udvælger 8 vine, der bringer ham allermest i forårshumør.
Med dem ønsker David at vise, hvordan vine fra forskellige druer, lande og områder alligevel kan mødes i et fælles udtryk og dermed også harmonere med den samme mad på tallerkenen.
Vi glæder os til at indspirere og begejstre, og vi håber så inderligt, at du vil være med i denne gastronomiske hyldest til det danske forår.
Menu & Vinmenu
(8 vine, snacks & 4 retter)
Velkomst
Saltede mandler og oliven
2019 Alta Alella Cava Mirgin Rosé Brut Nature, Spanien
Forret
Røget laks nordisk inspireret
2022 Rebholz Riesling Trocken, Pfalz, Tyskland
2023 Attis Albariño Lias Finas, Rías Baixas, Spanien
Mellemret
Jomfruhummer bisque med smagen af forår
2022 Stéphanie & Vincent Michelet Chablis V.V., Bourgogne, Frankrig
2023 Vacheron Sancerre Blanc, Loire, Frankrig
Hovedret
Lyst fjerkræ med asparges og morkelsauce
2020 4Kilos 'Gallinas y Focas', Mallorca, Spanien
2022 Plume Rouge Pinot Noir, Jura, Frankrig
Dessert
Rabarberdessert vaniljeis
2023 Alice Bel Colle Brachetto D'Acqui DOCG Rosso, Piemonte, Italien
Praktisk info
Vi udsender en informations-mail forinden arrangementet, hvori man finder instrukser til, hvad man gør, hvis man har pladspræferencer, eventuelle allergier eller følger specielle diæter.
OBS: Mailen udsendes til den mailadresse, der er tilknyttet bestillingen
Du kan ikke få refunderet dine billetter, hvis der er 8 eller færre dage til arrangementet.
Din ordrebekræftelse bruges som billet til aftenen.