2020

Von Othegraven Max Saar Riesling trocken

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
220,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  5961.2020
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  11,5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Om Von Otheraven 'Max' Saar Riesling Trocken

Von Othegravens elegante Riesling Trocken hedder Max, og selvom den er tør, bevæger den sig med sine 7,5 g/l restsukker på en tynd line, hvor den stedtypisk høje syre føles behageligt afrundet uden at vinen i smagen opleves sød.

Høst og vinificering

Grundlaget for Max skal findes i pivfriske Riesling-druer fra Von Othegravens egne marker nær Saar-floden i den køligste del af Mosel. Efter høsten bliver de håndplukkede druer bragt hurtigst muligt til vingården, hvor de omhyggeligt sorteres. Fermenteringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer og fortsætter i månederne derefter med at samle kraft og tekstur op fra de fine gærrester (bærmen), inden vinen nænsomt filtreres for så at fortsætte sit unge liv i tank og til sidst flaske. 

Aroma og smag

Aromaen i den færdige vin fascinerer med noter af pomelo, lime, appelsin og pink grapefrugt. Ved nærmere udforskning føjes mørk regnvåde flintesten og nyristede kakaobønner til oplevelsen, som på tungen holder en eksemplarisk balance mellem tørhed og en frisk, dirrende syre i en tekstur, der på én gang er sprød og silkeblød.

Serveringsforslag

Max er en enormt dejlig vin at nyde før et måltid, fx til saltede mandler og oliven men er også i allerhøjeste grad en gastronomisk vin, som sprudler i selskab med friske skaldyrsforretter, hvid fisk eller moules marinières. 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Von Othegraven Max Saar Riesling trocken
Din bedømmelse