2020

Von Othegraven Riesling Herrenberg Kabinett

Halvsød og saftig men dog kraftfuld, kælen og kompleks! Denne enkeltmarks-riesling kommer fra den anerkendte VDP Erste Lage-parcel på Herrenbergs sydvendte skråning vest for Saar-floden. Den særlige skifertype "Devon" byder her ind med ekstra varme og mineralitet til druerne, der dermed får deres helt eget liv og identitet på bedste enkeltmark’sk manér!

92 point - Falstaff

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 249,00  DKK
 • Køb 12 og spar 249,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 279,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
319,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  5964.2021
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  8
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue
 10. Stil
  Stil
  Kraftig & fyldig

Halvtør, saftig, kraftfuld og kompleks Riesling fra VDP Erste Lage-marken på Herrenbergs sydvendte skråning vest for Saar-floden i Mosel. Den særlige skifertype Devon byder her ind med varme og mineralitet til druerne, der er høstet i hånden og naturgæret i rustfri ståltanke for at fremelske den mest delikate version af denne aromatiske druesort.

I næsen resulterer det i en elegant og subtil men også kompleks duft af gule stenfrugter, ananas, grapefrugt, citronskal, blomstermark og knuste sten. Smagen er på én gang letsvævende og koncentreret med en sprød og livlig syre, en let bitterhed og dog et forunderligt rent fokus hele vejen i den lange og delikate eftersmag.

Herrenberg er en fantastisk vin både i sin ungdom og til den lange bane, og den fortjener at blive drukket til de bedst mulige råvarer. Prøv den f.eks. til hummer thermidor, paella med skaldyr, skindstegt hvid fisk serveret med surt og sødt eller til krydrede anretninger fra det sydøstlige Asien. Vi anbefaler servering ved 8-10 grader.

Anmeldelse og point

92 point - Falstaff, november 2021

"Im Duft geben Fudernoten hefigen, kräutrigen und leicht an den Gewürzschrank erinnernden Tönen (Kardamom) Fassung. Am Gaumen zeigt sich ein straff gebauter, saftiger Kabinett, nicht zu süß in der Abstimmung, mit makelloser Frische und Leichtigkeit. Lang und dabei mineralisch."

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Von Othegraven Riesling Herrenberg Kabinett
Din bedømmelse