2021

Von Othegraven Riesling Kupp Kabinett

Divers, finkornet og lys – sådan er skiferjorden på Wiltinger Kupp-enkeltmarken, der ligger på østsiden af Saar-floden og giver anledning til et helt anderledes udtryk af Riesling end Von Othegravens øvrige enkeltmarker. Denne halvtørre Kabinett er således strålende slank med finmasket delikatesse og forfinet ynde.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 249,00  DKK
 • Køb 12 og spar 249,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 279,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
319,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  5967.2021
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  7,5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Den kølige Riesling Kupp spontangæres - ganske som Von Othegravens andre vine - med den vilde gær fra marken og lagrer derpå i rustfri ståltanke for at bevare mest muligt af dens naturlige rigdom og finesse. Og netop de sidste elementer er der store forekomster af i denne egenrådige vin, som dog vinder med en times iltning på karaffel, inden du serverer den.

Sker det, mødes du initialt af hvide, saftige ferskner, som hurtigt får følgeskab af æbler, lime, kørvel og mynte, hvilket på ganen oversættes til lækker saftighed, blændende klarhed og præcise, kølende elementer fra skovens urter. Vinens restsukker understøtter dens frugtighed og tæmmes både af af dens smagsintensitet og syre, mens den pulserende finish får mundvandet til at løbe langt.

Kupp er herlig nu, og den bliver kun bedre med tiden. Uanset åbningstidspunktet fortjener den dog at blive drukket til de bedst mulige råvarer - f.eks. til en
klassisk omgang Wienerschnitzel, hummer fra grill eller bisque såvel som til smørstegt hvid fisk serveret med surt og sødt. Prøv den da også til krydrede anretninger
fra det sydøstlige Asien, nu vi er i gang. Vi anbefaler servering ved 8-10 grader.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Von Othegraven Riesling Kupp Kabinett
Din bedømmelse