2017

Von Othegraven Riesling Wawerner Feinherb

Den halvtørre Wawerner Feinherb er lavet på håndhøstede druer fra 55 år gamle Riesling-stokke, som vokser på sydøstvendte marker med en høj koncentration af skifer. Den har mere nerve og intensitet end VO-Rieslingen, men det bliver den ikke mindre frisk, sprælsk og arketypisk Mosel-agtig af!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 242,00  DKK
 • Køb 12 og spar 242,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 271,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
310,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  5963.2017
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  11,5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Den halvtørre Wawerner Feinherb er lavet på håndhøstede druer fra 55 år gamle Riesling-stokke, som vokser på sydvendte marker med en høj koncentration af skifer.

Til gæringen benyttes kun den gær, der i forvejen sidder på druerne, og vinen er udelukkende lagret i rustfri ståltanke før aftapning i foråret 2018. Markens høje solindstråling giver mere fylde, større intensitet og højere alkohol end tilfældet er det for von Othegravens basis-Riesling med samme sødmegrad. Her i Wawerner får aromaen af citrusfrugter og æbler endvidere følgeskab af både kvæde, krydderurter og flint.

Smagen er intens og livlig med behagelig sødme, en ihærdig syre og en stor dybde og kompleksitet, der klinger videre i en lang og vibrerende eftersmag. Nyd vinen til dansk smørrebrød med både surt og sødt, til sødmefuld og krydret ceviche eller til spicy vegetariske thai-retter.

Servér ved 8-10 grader eller lad den hvile i op til 30 år i kælderen.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Von Othegraven Riesling Wawerner Feinherb
Din bedømmelse