Om Laudrup vin

Vi hedder Laudrup Vin på grund af fodboldspilleren Michael Laudrup, som ejer 50% af virksomheden. De øvrige 50% af ejerskabet tilfalder vores direktør og daglige leder Per Buhl. Begge herrer boede nemlig i Spanien i 1993, da Per startede det hele og Michael sprang med ombord. Læs mere om begyndelsen her.

I Laudrup Vin har vi siden dengang forkælet danskernes ganer med vådt og tørt, først fra Spanien og i dag fra hele verden. Især vores interesse for kompromisløst vellavede vine bragt os til, hvor vi er i dag med små 25 ansatte i Skovlunde og i Jylland.

Ærlig smag frem for alt

Vores passion drives i høj grad af at finde og formidle det originale, stedtypiske og ærlige i en vinverden, der ikke altid er, hvad den ligner: Jo mindre manipulation i vinhuset, desto mere skinner de lokale terroir- og dyrkningsforhold igennem, og i vores optik hænger de bedste smagsoplevelser derfor sammen med et respektfuldt forhold til naturen og dens præmisser.

Uden at det er et krav fra os, benytter stadig flere af vores producenter sig således af bæredygtige, økologiske og/eller biodynamiske metoder i deres utrættelige arbejde med at få mest mulig smag ud af, hvad jorden og vejret byder dem.

Mad og vin

Til vin hører mad, og der er ikke noget bedre end at opleve kombinationen af de to ting gå op i en højere enhed. Derfor importerer vi også eksklusive gastronomiprodukter direkte fra Spanien - f.eks. delikatesser, paellaris og lidt til den søde tand.

Events og oplevelser

Året rundt afholder vi vinrelaterede events i form af vinmiddage og gratis fredagssmagninger. Endelig har vi Laudrup Mobile Wine Bar, som på kort tid kan bringe os endnu tættere på vores skønne kunder rundt omkring i det ganske land.

Hvis I har spørgsmål, er I naturligvis altid velkomne til at kontakte os herunder

 


Medarbejdere

Kim Gudnitz

Salgschef Detail

[email protected]

+45 4011 3071

Henrik Svantemann

Indkøbs- og Logistikchef

[email protected]

+45 2496 7241

Anne Høyer-Hansen

Regnskabschef

[email protected]

+45 4050 0764

Louise Riis Toepfer

Regnskabsassistent

[email protected]

+45 4050 0764

David Ekberg

Vinkonsulent

[email protected]

+45 4084 4089

Victor Frydahl

Vinkonsulent

[email protected]

+45 5049 5759

Fredrik Hierner

Vinkonsulent

[email protected]

+45 2622 8366

Thomas Axelsen

Vinkonsulent

[email protected]

+45 4025 6704

Jens Andersen

Vinkonsulent

[email protected]

+45 2929 8046

Kent Olesen

Vinkonsulent

[email protected]

+45 5367 5732

Peter Johansen

Vinkonsulent, Spiritusambassadør

[email protected]

+45 6122 5620 

Anne Elkjær

Vinkonsulent

[email protected]

+45 2253 7231

Nikolai Wirth

Vinkonsulent

[email protected]

+45 2064 3471

Tommy Lindegaard

Marketingchef

[email protected]

+45 2160 6206

Sofie Bluhme

Grafisk designer

[email protected]

+45 4484 8086

Catherine Soltys

Email Specialist

[email protected]

+45 4484 8086

Jesper Wiingaard

Marketingmedarbejder
& Tekstforfatter

[email protected]

+45 4484 8086

Sandie Gunnarsen

SoMe manager &
Event koordinator

[email protected]

Gitte Buhl

Administration &
Back-Office

[email protected]

Klaus Olesen

Lagerforvalter

[email protected]

Brian Andersen

Lagerforvalter

[email protected]

Carsten Andersen

Lagerassistent

Thomas Pedersen

Chauffør & Lagerassistent


Historien om Laudrup Vins begyndelse

Selvom vi først blev etableret i 1993, starter historien om Laudrup Vin 5 år tidligere. Da Michael Laudrup skiftede til Barcelona i 1989, begyndte Michael også at besøge det danske konsulat i Barcelona og til et event mødte han Per Buhl, som arbejdede i DFDS Transport som Director General. Per havde en lille hyggelig vinklub for danskere i Spanien, hvor Michael hurtig blev medlem og et livslangt venskab blev skabt. 

Da Per i 1992 ville tilbage til Danmark, var vinklubben stadig i baghovedet og derfor tænkte Per og Michael om ikke danskerne skulle forkæles med en helt anden kvalitet vin, end hvad de fleste danskere var vant til fra de spanske himmelstrøg den gang i 90erne.

Samtidig havde Michael og hans medspillere i Barcelona flere gange besøgt Bodegas Muga, og vinene blev da også introduceret i Per og Michaels vinklub med stor begejstring, så Muga var lidt af en selvfølge, da Per og Michael bankede på døren for at spørge, om Muga som det først vinhus i verden, ville lave en fast importaftale med Laudrup Vin.

Det ville de gerne, og det takker vi for i dag. Her godt 30 år senere er Mugas jordnære familieprojekt således ikke kun vores, men et af de absolut mest efterspurgte Rioja-huse i Danmark!

Vi nyder vin, i samme stil som Michael spillede fodbold

Muga er et hjertebarn i Laudrup Vin, men vi stoppede ikke der. Vi har en lang række vinhuse fra hele verden. Vi har dog en klar profil om at vi ønsker ærlige og elegante vine. Derfor har vi også en DNA-sætning om at vi nyder vin på samme måde som Michael spillede: elegant og ærligt, måske endda undervurderet. For vi har rigtig mange vine fra USA, New Zealand og andre steder hvor vi finder tophusene i kølige subregioner, som giver rigtig meget værdi for pengene.

Det betyder samtidig at vi står på mål for vores vine. Vi sælger kun vine, vi selv ønsker at drikke.