NV

Crossbill Scottish Dry Gin Small Batch Premium Craft 70c

Fanstastisk elegant gin fra tre forskellige bjerge i det skotske højland!

Lavet på hyben og enebær

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
349,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Type
  Type
 2. Varenr.
  Varenr.
  CB100
 3. Størrelse
  Størrelse
  Helflaske spiritus (70cl)
 4. Alkohol procent
  Alkohol procent
  43,8
 5. Økologisk
  Økologisk
  Nej

Crossbill Dry Gin er på alle måder en unik gin fra den barske og fascinerende natur i det skotske højland! Crossbill produceres i små portioner (small batch) ved hjælp af friske, ikke tørrede, vilde håndplukkede enebær og hyben fra det fantastiske vilde bjergrige område omkring Aviemore i Cairngorms National Park ca. 45 minutters kørsel sydøst for Inverness.

Der plukkes fra tre bjerge, og hver plukker går 15-20 km hver dag for at finde de allerbedste bær 'Less is more' er filosofien... så i stedet for 5, 10 eller 15 forskellige botanicals begrænser Crossbill sig til disse to (hyben og enebær) - som til gengæld er høstet på deres perfekte og mest aromatiske stadie og i denne tilstand udblødes i 5 til 7 dage for at videregive den friskeste og mest oprigtige aroma videre til ginen.

Den efterfølgende destillation foregår i deres egen kobber pot still i Glasgow, for at levere det bedste i smag og kvalitet. Hver batch afspejler således høsten og klimaet i denne fjerntliggende region. Hos Crossbill anbefaler de servering over is med en tør tonic og måske et klem appelsinskal på overfladen for at frigive et pift af naturlige olier. Læg derefter skallen ned i glasset, sæt det for læberne og nyd smagen af Skotland!

43.8% alc/vol

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Crossbill Scottish Dry Gin Small Batch Premium Craft 70c
Din bedømmelse