2017

Huré Frères L'Inattendue Champagne Blanc de Blanc

Lækker nerve, tindrende syre og en ”stor, stor champagne, der bliver bedre og bedre med lidt tid i glasset”, for nu at citere vinexpressen, der i 2020 slet ikke kunne få nok… Det kunne vi heller ikke, da vi for første gang smagte den i 2017, og selvom årgangen er skiftet, er essensen den samme. Og tak for det!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 557,50 DKK
 • Køb 6 og spar 557,50 DKK  20% pr. stk.
1 stk.
700,00 DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  3992.2017
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej

Om Huré Frères l'Inattendue Champagne Blanc de Blanc

Cuvée Blancs de Blancs fra familieforetagendet Huré Frères er lavet på 100% Chardonnay dyrket bæredygtigt i kommunerne Ludes, Rilly La Montagne og Vavray i Montagne de Reims.

Vinificering

Basisvinen gæres og lagres i brugte egetræsfade. I forlængelse af andengæringen på flaske har vinen tilbragt 4-5 år sammen med gærresterne før degogering og efterfølgende frigivelse.

Aroma og smag

Efter så mange års flaskelagring tilhører boblerne i denne Champagne de fineste, der er, og den charmerende, ekstremt rene og klare duft af citrus, grønne æbler, havtorn og ristet hø fremstår uhørt ren, rank og uimodståelig. Med under 5 gram tilsat sukker er l'Inattendue klassificeret som Extra Brut, og vinens tørre stil kalder derfor på ledsagelse af lette og delikate anretninger som vi forsøger at komme med eksempler på her:

Serveringsforslag

Inattendue nydes således med største fornøjelse til salte snacks, skaldyr eller fisk, hvortil vinens cremede, fyldige og elegante mundfornemmelse bogstaveligt talt kommer til sin ret.

Servér ved 8-10 grader: Bon Appetit!

Anmeldelser og point

Top-3 i 'Blindtest af nytårschampagner 2020 – 2. heat', Vinexpressen.dk:

"Sprudlende frisk næse med toner af citrus og pivfriske grønne æbler, gær og biokridt. Knivskarp, ren og spændstig i smagen med en ufattelig lækker nerve – ja nærmest tindrende i syren. Stor, stor champagne, der bliver bedre og bedre med lidt tid i glasset. Og her er det så, jeg slet ikke forstår Champagne-eksperten Richard Julins ord om, at Hure Freres ikke lykkes med at formidle renhed og storhed, for dét her er da lige præcis renhed og storhed. Bravo!"

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Huré Frères L'Inattendue Champagne Blanc de Blanc
Din bedømmelse