2017

Huré Frères L'Inattendue Champagne Blanc de Blancs

På lager

Lækker nerve, tindrende syre og en ”stor, stor champagne, der bliver bedre og bedre med lidt tid i glasset”, for nu at citere vinexpressen, der i 2020 slet ikke kunne få nok… Det kunne vi heller ikke, da vi for første gang smagte den i 2017, og selvom årgangen er skiftet, er essensen den samme. Og tak for det!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
698,00 DKK
 • Køb 6 og spar 557,50 DKK  20% pr. stk.
 • Køb 12 og spar 545,00 DKK  22% pr. stk.

Cuvée Blancs de Blancs fra familieforetagendet Huré Frères er lavet på 100% Chardonnay dyrket bæredygtigt i kommunerne Ludes, Rilly La Montagne og Vavray i Montagne de Reims. I forlængelse af andengæringen på flaske har vinen tilbragt 4-5 år sammen med gærresterne før degogering og efterfølgende frigivelse. Efter så mange års flaskelagring tilhører boblerne i denne Champagne de fineste, der er, og den charmerende, ekstremt rene og klare duft af citrus, grønne æbler, havtorn og ristet hø fremstår uhørt ren, rank og uimodståelig. Med under 5 gram tilsat sukker er l'Inattendue klassificeret som Extra Brut, og vinens tørre stil kalder derfor på ledsagelse af lette og delikate anretninger i form af salte snacks, skaldyr eller fisk, hvortil vinens cremede, fyldige og elegante mundfornemmelse bogstaveligt talt kommer til sin ret. Servér ved 8-10 grader: Bon Appetit!

Top-3 i 'Blindtest af nytårschampagner 2020 – 2. heat', Vinexpressen.dk: Sprudlende frisk næse med toner af citrus og pivfriske grønne æbler, gær og biokridt. Knivskarp, ren og spændstig i smagen med en ufattelig lækker nerve – ja nærmest tindrende i syren. Stor, stor champagne, der bliver bedre og bedre med lidt tid i glasset. Og her er det så, jeg slet ikke forstår Champagne-eksperten Richard Julins ord om, at Hure Freres ikke lykkes med at formidle renhed og storhed, for dét her er da lige præcis renhed og storhed. Bravo!

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Huré Frères
 2. Type
  Type
  Mousserende vin
 3. Varenr.
  Varenr.
  3992.2017
 4. Område
  Område
  CHAMPAGNE
 5. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 6. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Huré Frères L'Inattendue Champagne Blanc de Blancs
Din bedømmelse