2020

Nicolas Rossignol Bourgogne Pinot Noir

Modent blend af Volnay og Pommard i den klassiske mørke og flydige stil. Nicolas Rossignol frigiver sine vine senere end de fleste, og først når han synes de er lækre og perfekt drikkemodne.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 389,00  DKK
 • Køb 12 og spar 389,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 435,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
499,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4800.2020
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 8. Primær Drue
  Primær Drue
 9. Stil
  Stil
  Kraftig & fyldig

Oplev den tilgængelige og læskende Nicolas Rossignol Bourgogne Pinot Noir – en vin, der emmer af behagelig frugt og stor drikkemodenhed allerede nu. Nicolas gemmer vinene og frigriver sem først når han synes de er klar. Så derfor har vi først nu fået denne signaturvin, selvom de fleste konkurrenter fra frigivet vine der er 2-3 år yngre. For hans Pommard og Volnay vine skal man typisk væbne sig med 2-3 års ekstra tålmodighed!

Denne delikate pinot noir skabes af druer fra udvalgte marker i både Volnay og Pommard, hvilket giver en unik blanding af druer fra både nye og gamle vinstokke. Filosofien bag Domaine Nicolas Rossignols vinproduktion er at skabe en drikkemoden og tilgængelig vin, som er frugtdrevet, frisk og silkeblød – en mission de mestrer til perfektion.

Duft og smag

I glasset præsenterer vinen sig klar og lys med en smuk rubinrød farve, som placerer den i den lettere ende af skalaen. Aromaprofilen er gennemgående frugtig med noter af ribs, bolsjer, brombær og solbær, der udfolder sig i en moden og indbydende buket. Smagen er let og tilgængelig med meget fine tanniner, som blot anes, en god frisk syre og et hint af salt karamel. Denne vin er ideel at nyde i sin ungdom, og drikkevinduet strækker sig til omkring 3+ år, hvilket er helt i tråd med vinens karakter.

Nicolas Rossignol Bourgogne Pinot Noir er en vin, der indfrier alle forventninger til en ung og frisk pinot noir, perfekt til at blive nydt nu og her.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nicolas Rossignol Bourgogne Pinot Noir
Din bedømmelse