NV

Terre di Sant'Alberto Prosecco

Ren, frugtig og sprød Prosecco fra idyllisk placerede Terre di Sant'Alberto.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
130,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Terre di Sant'Alberto
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  5270.NV
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
  VALDOBBIADENE
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  11
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej

Om Terri di Sant'Alberto Prosecco

Ren, frugtig og sprød Prosecco fra idyllisk placerede Terre di Sant'Alberto ved de grønne bakker for foden af Dolomitterne i det nordlige Treviso.

Vinificering

Hos Terre di Sant'Alberto håndplukkes druerne fra nogle af områdets ældste marker og køres så til vinhuset, hvor de vinificeres efter Charmat-metoden: Vinens andengæring foregår dermed på lukkede ståltanke, og den færdige Prosecco tappes så på flaske under tryk, som skaber de karakteristiske bobler.

Foruden bobler er Charmat-metoden med til at give en frisk, flot og ren tilgængelig frugtaroma, der har været afgørende for Proseccos drastisk øgede efterspørgsel i det seneste årti.

Aroma og smag

Hos Sant'Alberto viser aromaen sig i form af bl.a. hvide blomster, modne gule æbler og friske citrusfrugter. På tungen opleves vinen let, frisk og harmonisk med en rund og frugtig smag og eftersmag - ledsaget af de fine og dejligt livlige bobler, naturligvis.

Serveringsforslag

Denne Prosecco er selvskrevet i en Aperol Spritz men kan meget mere end det: Således er den velegnet som aperitif, velkomstdrink eller bare til hygge. Den gode syre og de friske bobler gør den også til en populær gæst i det thailandske køkken, hvor de vil give en rensende effekt overfor retternes ofte mange forskellige og friske krydderier.

Servér ved 6-8 grader og nyd den i sin ungdom.


Anmeldelser og point

5 stjerner - VinAvisen:

"En mere blid og afdæmpet Prosecco, på sin vis elegant og bestemt lækker. Tilpas mousse og god eftersmag."


4 stjerner - Flaskehalsen.dk
 

"Glem alt om marcipan-Asti, for her har vi en italiensk boble-flaske med mere Champagne- end Asti-stil. Der vælter en flot duft af ristet brød op af flaskehalsen, og den når at gå lige til grænsen, når duften fortsætter ud i noget barbecue-agtigt krydret. Smagsmæssigt er der bedre balance, når der bag den lyse kulør træder en ganske fin Prosecco frem, hvor grundsmagen er relativt tør, om end der stadig er en ganske stor og markant fylde i smagen. Boblerne er afdæmpede men tydelige, og det giver en vin, der til prisen er aldeles fin."

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Terre di Sant'Alberto Prosecco
Din bedømmelse