2017

Yarra Yering Dry No 1

På lager

Yarra Yering Dry No 1 er et kunstværk i australsk elegance 'Bordeaux-style' med sine 85% Cabernet Sauvignon, 10% Malbec og Merlot 5%.

  • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
  • Prisgaranti - vi matcher prisen
  • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
698,00 DKK
  • Køb 6 for 624,00 DKK pr styk og spar 11%
  • Køb 12 for 599,00 DKK pr styk og spar 14%

Yarra Yering Dry No 1 er et kunstværk i australsk elegance 'Bordeaux-style' med sine 85% Cabernet Sauvignon, 10% Malbec og Merlot 5%.
Her er virkelig tale om en kultvin, der med sin dyb farve lover om store oplevelser i den interessante og komplekse næse. Blandingen af kold dyrkning og moden Cabernet Sauvignon giver et saftigt og kirsebæragtigt præg, der mødes af alskens krydderurter, ristede krydderier og paprika-noter. Fransk eg af bedste kvalitet spiller også en vital rolle og er ekstremt flot intregeret i vinen.
På tungen melder sort solbærkaraktér sig i koret, uden at oplevelsen dermed bliver mørk og tung. Derimod frister en pirrende syre med lethed og elegance ud over det
sædvanlige for dette land og disse druer.


Yarra Yering Dry No 1 er en af Australiens største vine, som du roligt kan hive frem til de største middage, hvad enten vi taler vildt og svampe i efteråret, dybsindige simreretter i vinteren eller de bedste udskæringer af uartigt rødt oksekød på grillen i sommersolen. Og så kan den kan gemmes i flere årtier.

97 point - James Suckling, maj 2019
"This is complex and very rich with sliced berries, spices and flowers throughout. Full-bodied. Very soft and fine tannins on the palate. Long and flavorful finish.
Extremely balanced and refined. A blend of 70% cabernet sauvignon, 18% merlot, 8% malbec and 4% petit verdot.
Drink or hold. Screw cap."

Specifikationer
ProducentYarra Yering
TypeRødvin
Varenr.9993.2017
OmrådeYARRA VALLEY
StørrelseAlm. flaske (75cl)
ØkologiskNej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Yarra Yering Dry No 1
Din bedømmelse